[Sprzedane]
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez wallec · Opublikowano
No niestety. 95 stopni, 220W i tylko 38579pkt 270k plus przy 220w robi ~45000pkt i osiąga jakieś 75-80 stopni. ogólnie dziwne są te procesory, ich wydajność z niczym się nie skaluje i wygląda tylko, że ten x3d robi robotę podbijanie MHz prawie nic nie daje podbijanie taktowania RAM prawie nic nie daje Jezeli AMD tego nie poprawi w kolejnej generacji to kiepsko wróżę…trafiło się im z tym x3d jak ślepej kurze ziarno bo maskuje bolączki chipletowych architektur -
Przez Luki_ · Opublikowano
No powszechnie sie na nie tak mówi, to był bajcik choć słaby ale i tak sie złapałeś (: Mi ostatniemu musisz tłumaczyć. Choć nie gram jrpg z innych powodów za długie i rozwleczone jak persony. -
Przez Element Wojny · Opublikowano
@GodlikeTo akurat miałem gdzieś, ale ten motyw z pompkami to pisał jakiś totalny odklejeniec (albo raczej odklejenieconu) -
Przez Luki_ · Opublikowano
czyli sie zgadzamy nic dodać nic ująć (: No tak Inkwizycja miala cos w sobie to niema nic. Dobrze wspominam, arcydzieł to nie było ale jeszcze jakoś trzymała się kupy i miało ten vibe mrocznego fantasy . -
Przez Klima · Opublikowano
400m od torów, którymi jeżdżą pociągi np. Kraków, Katowice, między moim domem, a torami budują obwodnicę, a do lotniska w Balicach mam jakieś 5km
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi