Bezimienny 0 Opublikowano 31 Marca 2016 Opublikowano 31 Marca 2016 Witam. Szukam nausznych słuchawek do 500zl. Do tej pory używałem AKG Q460 z których jestem zadowolony ale chciałbym spróbować czegoś innego. Słuchawek używam głównie na zewnątrz podczas biegania lub jazdy autobusem. Przede wszystkim chce aby dobrze tłumiły zewnętrzne dźwięki (np.silnik autobusu) oraz dawały czysty dźwięk słuchanej muzyki
gtxxor 88 Opublikowano 31 Marca 2016 Opublikowano 31 Marca 2016 A do czego będziesz te słuchawki podłączał? Bo jak do plejerka MP3 czy znacznej większości telefonów, to stracisz 3/4 tego, co słuchawki z tej półki mogą Ci dać.
Igrz 38 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Oj, to wydaj na coś innego lepiej te pieniądze, połowa budżetu to i tak overkill. Typ słuchawek? Dokanałowe jak do biegania?
Orencz 0 Opublikowano 3 Listopada 2017 Opublikowano 3 Listopada 2017 Ja na twoim miejscu kupiłbym Bose SoundSport Wireless. Słuchawki są mega wygodne no i grają całkiem ok. Do 600zł spokojnie znajdziesz
Rekomendowane odpowiedzi