kendo999 106 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia Witam czy ktoś mi pomoże win11 na pulpicie mam foldery, skroty dyskow i otwieraja mi sie tylko zminimalizowane na pasku zadan , nie mam okna otwarcja na pulpicie w trybie awaryjnym wszystko działa ma ktos lekarstwo pozdrawiam
wowo89 116 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia (edytowane) start -> wpisz cmd -> uruchom jako administrator w oknie które Ci się odpali wklep: reg delete HKCU\Software\Microsoft\Windows\Shell\Bags /f zatwierdź enterem reg delete HKCU\Software\Microsoft\Windows\Shell\BagMRU /f zatwierdź enterem restart systemu Jeśli po restarcie to samo odpalasz znów CMD jako administrator i: sfc /scannow zatwierdź enterem DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth zatwierdź enterem restart systemu a tak BTW> nie instalowałeś żadnych nakładek? nie podpinałeś przypadkiem drugiego monitora? jakieś zmiany w sterownikach? po czym zaczęło się tak dziać? Edytowane 3 Kwietnia przez wowo89
kendo999 106 Opublikowano 3 Kwietnia Autor Opublikowano 3 Kwietnia dziekuje koledzy ale dalem rade dzieciak wlaczył rozszeżony ekran i to byl problem temat do zamkniecia
Rekomendowane odpowiedzi