Reniu 0 Opublikowano 3 Maja Opublikowano 3 Maja Router ZTE MC889A Pro 5G nadajnik 4.5km czy da radę? Koniecznie musi mieć BTS Cell Locking. Mój operator to Plus tak wiem że słabo ale musi tak zostać przez 1,5roku
Reniu 0 Opublikowano 3 Maja Autor Opublikowano 3 Maja Witam krzyszczewo 31 minut temu, Marek7536 napisał(a): Witam tak da rade, jaka miejscowość? I jak sprawdziłeś?
Marek7536 6 Opublikowano 4 Maja Opublikowano 4 Maja 23 godziny temu, Reniu napisał(a): Witam krzyszczewo I jak sprawdziłeś? To co widzę w okolice twojej miejscowości Plus nie ma uruchomionego pasma N78 wiec lipa jest.
Reniu 0 Opublikowano 4 Maja Autor Opublikowano 4 Maja Chciałbym się połączyć z bts BT32049 tam będzie LTE i 5g ale na 2600
Reniu 0 Opublikowano 6 Maja Autor Opublikowano 6 Maja Mam ZTE już co wpisać żeby zablokować bts na ul topolowej?
Pan Mateoo 801 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja cellid i inne parametry od bts tolopowej chyba - btsearch albo jakas apke pobierz i sprobuj znalezc wtedy w zte wpisujesz cos w celllock pcilock lub nrltelock w zaleznosci od rodzaju polaczenia https://btsearch.pl/#map=16.00/52.534722/17.562222 majac to mozesz ustawic cellock pod wybrane pasmo i pci
Reniu 0 Opublikowano 6 Maja Autor Opublikowano 6 Maja Tak wiem ale ja już próbowałem i mi nie wychodzi. A router ma wszystkie Lech na zielono siła sygnału dobra
Rekomendowane odpowiedzi