Zbyl88 4 Opublikowano 21 Czerwca Opublikowano 21 Czerwca Witam jak ustawic w tym programie ,zeby wszystko chodzilo cicho. Mam chlodzenie wodne Arctic Liquid Freezer III Pro 360 i zasilacz fractal ION3 gold 1000W ryzen9800 x3dx 32gb ram 5080
Pan Mateoo 801 Opublikowano 21 Czerwca Opublikowano 21 Czerwca wedle potrzeby mozesz wg procentow ustawic krzywe. albo w biosie ustaw pompka na performance albo standard reszta na silent mode albo ustaw krzywą wg uznania. ustaw na silent mode tylko to co jest glosne
Zbyl88 4 Opublikowano 28 Czerwca Autor Opublikowano 28 Czerwca W dniu 22.06.2026 o 01:17, Pan Mateoo napisał(a): wedle potrzeby mozesz wg procentow ustawic krzywe. albo w biosie ustaw pompka na performance albo standard reszta na silent mode albo ustaw krzywą wg uznania. ustaw na silent mode tylko to co jest glosne Ja sie na tym nie znam wiem tylko, ze glosno chodzi jak gram, momentami nie zawsze. Tak to wyglada po wlaczeniu programu, mam nadzieje,ze ktos podpowie co ustawic. Jaki mam sprzet podalem w 1 poscie tematu.
Pan Mateoo 801 Opublikowano 28 Czerwca Opublikowano 28 Czerwca Najpierw to sobie sprawdz ktore fan ID X jest czym. potem wlacz suwaczek i zamiast CURVE ustaw recznie albo jak chcesz- curve mozesz zmodyfikowac jak chcesz. 3 kropki i tez masz jakies opcje. Eksperymentuj albo zobacz na youtube jak uzywac tego programu
Rekomendowane odpowiedzi