Kabel HDMI od długości 15m
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Zas · Opublikowano
No i too jest problem, Pawłowicz, zanim się jej coś nine odkleiło na starość, była cenionym ekspertem, przez lata pracującym w sejmie oraz uznanym pracownikiem naukowym UW... Znowu ten UW... Matczak, Zaradkiewicz, Piotrowski... Nie, wybór takich ekspertów do TK to ogromny błąd. Podobnie jak było nim upolitycznienie SN, gdzie dla odmiany zamiast spadochroniarzy z UMCS polecieli spadochroniarze z KUL. -
Przez Fatality · Opublikowano
Kiedyś mówiłem “Ukraińcy są tak fałszywi że nie dziwiłby mnie jakoś bardzo scenariusz że wbili by nam nóż w plecy i kiedyś nas zaatakowali”. no to teraz mogę powiedzieć że to nie tylko teoretyzowanie. Fajna ta mapa na całą ścianę. Wcale nie ma tam 1/3 Polski włączonej do ich terytorium Życzę im 100lat wojny z Rosją. Niech się wykończą -
Przez bourne2008 · Opublikowano
No skoro legitny BOX kosztuje 950zł to chyba oczywiste, że nikt ci tego nie sprzeda za 200zł I tak, te klucze już były aktywowane na Win10 co daje możliwość darmowego upgrade do Win11. -
Przez janek25 · Opublikowano
Remont domu,kostka gierkowska,dach spadek 5 procentowy,koperta @ITHardwareGPT powiedz mi. Komin ,2 dymne ,4 wentylacyjne. Klinkier F2. Jak wykonac komin? wysokosci ??
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi