Weekendowa promocja w aplikacji x-kom! (Monitor AOC 27B31H 27” IPS Full HD 120 Hz za 289 zł)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kszyrztow · Opublikowano
Niebieskiego pierda nie da się wyłączyć na stałe, a mówimy przecież o liniowej strukturze poziomów, to nie jest żaden open world. QTE są tak skonstruowane, że nie da się ich zawalić. Równie dobrze moglibyśmy oglądać po prostu przerywniki filmowe. W Shenmue z 1999 roku to jak skaszaniło się sekwencję QTE, to człowiek np. dostawał po mordzie i był to jakiś feedback. Tutaj gierka PEGI 18, a dostajemy samograj dla szympansów. To jest smutny obrazek, ale przy takiej kombinacji czynników jaka tutaj zaszła, to niczego odkrywczego i specjalnego nie można było oczekiwać. To jest bezpieczna, zachowawcza gra na licencji i tyle. Sprzeda się to i tak pewnie nieźle i swoje zarobi. -
Przez azgan · Opublikowano
Sony to jest teraz poziom Ubisoftu. Pozbycie się Hideo Kojima z PlayStation to kolejna wtopa Sony. Piękny "prezent" zrobili XBOX'owi/PC idealnie Microsoft to wykorzystał będą teraz mieli dwa mocne EX'y . Capcom aktualnie jest tym czym było kiedyś Sony. -
Przez Element Wojny · Opublikowano
byłem w zamku, wyszedłem przez drzwi, i wylądowałem w rzece pośrodku niczego -
Przez Zas · Opublikowano
Ale na zdjęciu wygląda nawet ładnie. Jest sukces! -
Przez azgan · Opublikowano
Ta wampirzyca z egiptu lepsza, po akcji w jaskini już wiem kogo wybrać
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi