Sapphire RX5600XT problem.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez pkapa69 · Opublikowano
Teraz mam tani monitor 27" Samsung z matrycą VA bez Gsynca i 60hz 1920x1080. Odpalałem na tym np grę Captain of Industry albo Transport Fever 2 i ta grafika no nie jest za dobra. Przy fortnite wyraźnie widać że przydałoby się taki z odświeżaniem 120 a nie 60hz. Komputer ciągnie na loozie, pytanie jaki monitor przykładowo jest sens w ogóle oglądać żeby go móc wykorzystać z tym laptopem? -
Przez musichunter1x · Opublikowano
Myślałem że to 1000$ lub raty, a tam jest plus 33$ X 24, a to cwaniacy Za kolejne 4 lata podobny sprzęt będzie sporo tańszy, a gorzej z wykarmieniem tego zawartością. Może po sprzedaży indexa kupię po taniości RIFT CV1, aby zobaczyć skrajnie małą rozdzielczość, ale w porządnie wykonanym sprzęcie. Choć jeszcze jest switch w kartonie -
Przez azgan · Opublikowano
Zabawa z biegania po Zonie jest tak samo przednia jak lata temu i potrafi bawić, tym się ten tytuł broni. System A-Life 2.0 ciągnie S.T.A.L.K.E.R.A 2 za uszy za co plusik ale wymagania ma i tak nieadekwatne do tego co widać na ekranie. Gdyby to wyglądało jeszcze tak jak na pierwszych trailerach... -
Przez Jaycob · Opublikowano
Bo jest i ma za dużo HP jak na mój gust. Ładować trzeba po kilka magazynków. Może coś tam go znerfią: -
Przez GordonLameman · Opublikowano
O, pamiętam Galanta. Dobry as to był. Najlepsze auto na świecie
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi