Jakie termopady polecacie - ważny jest stosunek jakość/cena
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kadajo · Opublikowano
Mistrz DLSS, został zaprojektowany tak, aby móc operować z niższej rozdzielczości. NR nie. A przynajmniej na ten moment nie. Obniżenie rozdzielczości diametralnie pogarsza jego jakość. Co ci po wyższej wydajności, jak masz wyraźnie gorszą jakość obrazu ? W DLSS obniżanie rozdzielczości podnosi wydajność i nie obniża diametralnie jakości obrazu. Nawet zwykle lolki się nareszcie zorientowały i pytają, dlaczego DLSS 5 obniża FPS zamiast go podnosić @SebastianFM Już pisał, że potrzeba czegoś na wzór RR dla NR, aby poprawić jego wydajność. -
Przez Element Wojny · Opublikowano
Nie chcę spojlerować, ale średnio się to sprawdziło w moim wypadku... no ale może chodzi o tego brutala z lasu, może on lubi łzy? -
Przez raven555 · Opublikowano
@ITHardwareGPT co jest grane że się nie odzywasz w biciu rekordu i nie odpowiadasz masz problemy tech czy mod @pan matoł Cię zablokował w całym śmietniku czy tylko zimmunizował mnie ?? -
Przez jankooo · Opublikowano
Spróbuj w cyberpunku oraz Gothicu. Tylko mfg odblokuj (ja gram na x3). Udało się wszczepić w najstarszego Batmana za pomocą dlss swapera. Szału nie robi i obraz miga na biało... nie wiadomo czy to sterowniki czy nie udolny wszczep dlss co chwile wychodzą jakieś aktualki więc jest szansa, że to ogarną sensownie i w takich starociach
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi