Onimusha™: Way of the Sword (AMD Rewards)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Uncharted jak wyszło na PC to byłem w niebo wzięty, właśnie takiej gry brakowało wtedy, czyli przygodówki z prawdziwego zdarzenia, a nie Lara-Rambo... Szkoda że więcej części na PC nie wydali. -
Przez tommiyacht · Opublikowano
juz sie biczuje za to pytanie ale pardon, dopiero raczkuje w zewn. ficzerach. Jakich nastawów w opjach grafiicznych gry, trzeba dokonac, zeby cieszyc sie z dobrodziejstw NR ? -
Przez Mistrz zakonu Paladynów · Opublikowano
Tak Dobra dopiero widzę że są dwie zakładki mody, z głównego menu i ustawienia --- mods -
Przez Grolshek · Opublikowano
Ja tak samo jak Andrzej analizowałem w co gram i co chcę uzyskać i jednak poszedłem w RTX4080S bo nie wyobrażam sobie sytuacji w której czegoś nie mogę włączyć bo zaoszczędziłem. Dlatego każdy powinien sam zdecydować bo akurat w kwestii RT/PT bardzo indywidualnie trzeba do tematu podchodzić. A ze swojego podwórka mogę jedynie dodać że PT+DLSS5 to bajka. -
Przez JeRRyF3D · Opublikowano
Przypomnijcie mi, czy żeby pojawiły się takie soczyste, krwawe, slowmotion finiszery... to trzeba sobie zapracować (umiejętność albo level?)? Czy przez lata, tak to wcześniej zmodowałem (i nie pamietam tego), że teraz wszystko jakieś takie blade i bez jebnięcia.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi