Office Dezaktywacja, ponowna instalacja
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez SebastianFM · Opublikowano
Przypominam kolejny raz, na powyższych zrzutach ekranu prawie całe światło to bezpośrednie oświetlenie słoneczne, na które nie ma wpływu to, czy używane jest RT/PT. W związku z tym różnica po włączeniu PT/RT będzie widoczna tylko w jakości cieni i odbić, ewentualnie w jakości oświetlenia zacienionych miejsc przez niebo i światło rozproszone. -
Przez tomcug · Opublikowano
To i tak nie są opony na publiczne drogi, więc jakie to ma znaczenie? Beknie ziomek za to i tyle -
Przez Badalamann · Opublikowano
@Cappucino Nie bardzo rozumiem co masz na myśli. USA cały czas ochraniają transporty ropy z pańsw bliskiego wschodu. Transportuje się juz ok 80% tego co przed wojną. Za wyjątkiem Iranu oczywiście, na który jest blokada morska. Aczkolwiek jestem pewny że juz o tym pisałem. To co jest dobre, to że w październiku skończy się ropa którą reżim irański wywiózł przed blokadą. Tym samym skończą się im dochody. Możliwe że wojna gospodarcza okaże się skuteczna szybciej niż się spodziewałem. Wcześniej myslałem że "głodzenie" gospodarcze reżimu potrwa nawet wiele lat, jak było w Syrii. P.S. Także wygląda, że w listopadzie ruszy kolejna tura nalotów na cele reżimu. Zobaczymy co potem. Cały czas licze że obejrzymy filmiki z "go! go! go! marines!"
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi