Skocz do zawartości

AM4 MoBo + R5 3600 + zasilacz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,

tak jak w temacie, poszukuje:

• płyty pod AM4 wraz z panelem (maskownicą) oraz backplatem

• Ryzen 5 3600

• chłodzenie

• zasilacz ~600W

Najlepiej Warszawa i okolice

• Like 1

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Myślałem nad tym, tyle że to nie powinno degradować jakości samego obrazu, tylko powodować jakieś problemy z wydajnością. A moze z drugiej strony wlasnie mod sie cos sypie jak sie vRAM konczy bo nie ukrywam ze z 12GB to cud ze to wogle wszysko dziala. Cieszę się, że zrobiłem to porównanie, bo z niego wyszło, że różnica jest praktycznie żadna, a już na pewno nie taka, jaką ja wczoraj widziałem. Może to był jakiś błąd.
    • srednia aktywnych oscyluje miedzy 100-200
    • Dla mnie akceptowalny koszt.
    • DLSSQ Vanilia   DLSSQ NR   DLSSP NR   DLSSQ NR   DLSSQ Vanilia   Wrzucam, ale powiem szczerze, że na tych zrzutach różnica jest mniej widoczna niż się spodziewałem. Dałbym se rękę uciąć, że wczoraj, jak wyłączyłem NR w FH6, to od razu lepsza jakość obrazu była widoczna, może to kwestia nałożenia się też przeskoczenia z DLSS P na DLSS Q, ale sami widzicie, że niby na zrzutach różnica między P a Q z włączonym i wyłączonym NR w ostrości nie jest zbyt duża. No ale DLSS się sypie w ruchu, więc może to robi tak co rok, ale dziwne, bo jak włączę na Vanili DLSS to nadal wygląda dobrze. Sam już nie wiem, co o tym myśleć. Może to jakieś błędy w działaniu moda NR.   DLSSP Vanilia, ruch   DLSSP NR, ruch   W ruchu widać, że ten obraz faktycznie jest mniej ostry, ale nadal miałem wrażenie, że ta różnica była większa. Moze uleglem efektowi placebo ...   Na koniec jeszcze ustawienia NR   Sorki, że to wrzucam do tego tematu. Mały, jednorazowy off z mojej strony.
    • Osobiście bywam tylko biernym czytelnikiem i to sporadycznym. Jak mam wybierać - tona reklam albo płacić. Wybieram exodus. C'est la vie. Obecnie jest zalogowanych 34 userów... Jeśli 1/3 wpłaci 20 zł miesięcznie to daje oszałamiające 220 zł. 
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...