Upgrade obecnego zestawu
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Tomasz Niechaj · Opublikowano
Nie w tym rzecz; Ty starasz się cały czas wyciągnąć z tego poziom dźwięku, a ja jedynie chcę Ci pokazać jak duża jest różnica TYLKO z tytułu asfaltu. Żadna kamera nie nagra Ci tego, w taki sposób w jaki słyszysz, słuchając też tego nawet na dobrych słuchawkach też nie będziesz miał odbioru takiego jak w aucie. Do tego, w kamerach masz aktywne różne systemy odszumiania itp. W efekcie dźwięk kierunkowskazu mógłby być np. uwypuklony lub wręcz odwrotnie. Patrząc na to, jaka fizyka i generalnie nauka stoi za mierzeniem hałasu generowanego np. przez wentylatory komputerowe, co jest mierzone w ultrasterylnych warunkach, to aż dziw bierze, że ludzie przyjmują pomiary w kabinie auta zrobione JAKIMŚ decybelomierzem w skrajnie różnych warunkach, trzymając go w innym miejscu kabiny itd. -
Przez Ryszawy · Opublikowano
Tam jest ustawiona intensywność NR w pierwszym przejściu na 10, czyli trochę masakracja, ale działa tylko halo straszne. I są suwaki do saturacji, gostek ma ustawioną na 0.65, zawsze można zmienić. Spokojnie można grać na rasterze, który w tej wersji Wieśka jest strasznie biedny. -
Przez DITMD · Opublikowano
Trzeba było pograć dłużej, bo gra rozkręca się gdzieś po godzinie, kiedy wychodzisz z tego klubu. Mam w tym momencie 4 godziny na liczniku i świetnie się bawię. -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Dawno temu coś tam było na rzeczy z Radkami i to nie koniecznie z nimi był problem . Teraz możesz spokojnie brać radka, ale to nie zmienia faktu że dalej w RT/PT jest słabszy od NV, ale jak Ty chcesz brać 5060 to też tego RT fajnego nie uświadczysz, po za tym bym szukał karty z przynajmniej 16GB vramu. Ale sobie pooglądaj jak wygląda RT na kartach pokroju 5060 i wtedy zadaj sobie pytanie czy jest to taki gamechanger(dla mnie nawet na 5090 nie jest) że warto przepłacać za NV. Wybór należy do Ciebie.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi