Komputer się nie włącza
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Spychcio · Opublikowano
Kurde obejrzałem ten filmik z rozpakowaniem EK i stwierdzam, że nawet dobrze wyszło, że ultima anulowała mi zamówienie EK. Totalnie bez szału i 800zł w kieszeni. -
Przez Kelam · Opublikowano
Ty to wiesz, ja to wiem, ale niech jeszcze zainteresowani z topicu też wiedzą, a przynajmniej się upewnią, że to dotyczy wyłącznie kilku topiców z tego działu - głównie polityki czy topiców o wojnie lub nielegalnych imigrantach. Jesteście dorośli, wchodzicie do tych wątków na swoją odpowiedzialność. Ale niepowiedziane, czy w pewnym momencie inaczej do tego podejdziemy, bo widać brak docenienia obecnego stanu. A bardziej bezstronnie już się nie da - wystarczy to racjonalnie przeanalizować. Natomiast jeśli ktoś będzie próbował w takim tonie dyskutować w jakiejkolwiek innej części forum, czyli uskutecznianie pyskówki, prowokacje, wojenki, chamówki (na dowolny temat) lub próbować przerzucać polityczne wątki gdzieś indziej, to doczeka się Bieszczad szybciej niż myśli. -
Przez Kris194 · Opublikowano
Ja tam widziałem bardziej połysk jak po świeżym polerowaniu niż rdzę jak patrzyłem na drabinę, w stronę drabiny znaczy się -
Przez Totek · Opublikowano
Kolejne głupie pomysły, wręcz odklejone. Młody kierowca "zaliczy" prawko i najbezpieczniej będzie wsadzić do szkatułki. Jak dwuletni okres represji minie to dopiero spokojnie można zacząć jezdzić.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi