Rabat na zakupy w X-KOM
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Pan Mateoo · Opublikowano
Podczas grania/używania pc często natrafiam na problem, w którym po tym co zobaczycie na filmie automatycznie resize-uje mi przeglądarke - tzn wypełnia cały ekran. No nie da się z tym żyć a raczej problem dotyczy chromium niż samej konkretnej przeglądarki. Probowałem: ust domyslne w nvidii, nvidia skalowanie - wszystkie opcje, zmiana w grze (nie jest to problem gier/programów) trybu wyśw: borderless, fullscreen mode i bez skutku. Posiadam 2 monitory - oba full HD 144Hz i 75Hz Czy poza skryptem w powershellu, który za kazdym razem bedzie przywracał mi odpowiedni zmiejszony rozmiar jest sposób by poradzić sobie z tym? //Fences, wallpaper engine nie powinni powodować tego problemu c'nie fixthis.mp4 -
Przez crush · Opublikowano
I chaosie rodem ze Stanów? Podziękuję. -
Przez voltq · Opublikowano
Mnie odwrotnie niż ciebie cieszy dodanie animacji jedzenia z kociołka i mycia w bali , jeszcze niech koń nie przybiega na gwizdnięcie, szkoda że Henry nie umie pływać mogli chociaż dodać jak w RdR 2 że John po prostu tonie Kropka powinna być w opcjach on/off żeby gra była bardziej przystępna dla części osób -
Przez Spychcio · Opublikowano
W USA ceny są podowane bez VAT. A u nas już z VATem, który wynosi w PL oczywiście 23%. -
Przez poszukiwaczGPU · Opublikowano
Dokładnie jak @Katystopej napisał. Przekreślanie Samsunga to duży błąd. To świetne telefony (szczególnie linia S), faktycznie odstają hardwarowo od "chińczyków" (mniej RAM, pamięci itd), ale nakładka i komfort z korzystania już mocno nadganiają. Przy czym nie szedłbym od razu w S24 - raczej wątpliwe by nawet po premierze S25 były do wzięcia za 2k zł. Spokojnie S23 wystarczy Ci na lata (a ten już jest w okolicach budżetu). Tylko pamiętaj, że podstawowy model jest dość kompaktowy - znam osoby, które przesiadały się z większych telefonów i ekranu było dla nich za mało (kwestia preferencji). Nord 4 również jest ciekawą propozycją. Ogólnie podany budżet pozwala już na zakup naprawdę przyzwoitego telefonu.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi