Zestaw za 7.5k
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez PaVLo · Opublikowano
Ściągnijcie sobie"demo" i sami sprawdźcie. Po ostatniej aktualizacji gra się na prawdę przyjemnie, ale wymagania do 4k, to ma pod RTX 5090 I jeszcze kilka ujęć z gry w spoilerze. -
Przez Karro · Opublikowano
Star Wars: Outlaws rózwniez wczoraj kupiem ,wyglada ok. Chodzi w miare na starszym sprzęcie.Mam tez kupione Silent Hill 2 ,czeka w kolejce -
Przez ryba · Opublikowano
To jest robione z formy wtryskowej, nie na drukarce 3d ale u mnie tak samo jak u Ciebie - od gory bardzo brzydko i przy krawedziach wyplyniety material, ktory odpadal. Pewnie jakas wadliwa seria byla. Ja podmienilem i bubla pogonilem - u mnie dzialalo ok bez dodatkowych atrakcji dzwiekowych, nowy wlasciciel tez nie zglaszal problemow. Ale u mnie spokoj na bani jest -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
A widzisz myślałem że jak się ją otworzy to ją powiększy dobra czyli jadę na ślepo, a najwyżej jak sobie będę NG+ czy coś robił , to sobie siądę z poradnikiem i będę się starał niczego nie pominąć. Zrobię to co jeszcze mi poleciliście czyli Las Mgieł. Dzięki -
Przez DżonyBi · Opublikowano
To chyba na nizszych abonamentach, ja mam premium i jest pelna cena. Wylaczylem teraz automatyczne odnowienie, moze cos pozniej sie pojawi, ale watpie.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi