Wirusy ale czy mam się ich bać?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez SethJames · Opublikowano
Samusng nie jest warty zachodu, tylko SONY, raz posmakujesz nie wrócisz do LG, sam jestem wielkim fanem LG od kad wypuścili pierwsze High endowe oledy 4k , E6 kupiłem w 2016 roku za około 20 tysięcy, wtedy to był przełom, do tego 3d pasywne w polaczeniu z panelem 4k który daje możliwości natywnego 1080p na każde oko z osobna to jest cos niesamowitego,. do dnia dzisiejszego uważam ze 3d pasywne na matrycy 4k na OLED >>>>> 4k DOLBY VISION, jeśli chodzi o imersje i wrażenia z seansu. E6 to święty grał fanów 3d, nie ma nic lepszego -
Przez Kakarotto · Opublikowano
Ogólnie rzecz biorąc oczywiście, solidna gierka (gameplayowo i wizualnie), ale w pamięć nie zapada. Grałem na premierę i za bardzo nie pamiętam, co tam się działo w kwestii fabularnej. Ruskie chcieli, ale nie wyszło czy coś takiego. -
Przez crush · Opublikowano
Oczywiście, że cenię Twoją ekspertyzę militarną. Myślę, że najlepiej odnalazł byś się na komisji w roli eksperta od słynnego już macania jajek. Na szczęście nie masz takich możliwości ale i tak próbujesz coś tu bełkotać o tym co NATO powinno zrobić. Nie Twoimi rękami oczywiście, bo Ty nawet podstawy nie odbyłeś. Czyli praktyki brak, teoria jeszcze gorsza niż OSINT, ale wiele do powiedzenia. -
Przez ntt_system · Opublikowano
ja będę przesiadał się z 65" na 85", możliwe że wpadnie albo coś od Sony lub LG - ale to dopiero w przyszłym roku, w okolicach stycznia -
Przez Kakarotto · Opublikowano
Ledwo zacząłem i już jakaś anomalia.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi