Warface - klan Siurnietykrolik
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez JayDee016 · Opublikowano
Czy te itemy, które zostawiłem w skrytce u Chomika, tam gdzie można walnąć w kimę, zostają tam na stałe? -
Przez PaVLo · Opublikowano
Na tych zdjęciach nie ma niektórych efektów, które są w grze. Obstawiam, że Twój monitor nie radzi sobie z odwzorowaniem kolorów, bo jedyny masz coś nie tak do tych zrzutów Widać od razu, że nigdy nie grałeś więc kończę tą bezproduktywną dyskusję z Tobą, bo nie masz żadnych godnych argumentów. -
Przez ostryb · Opublikowano
Też mu to mówię. Ale powiedział że monitor zostaje na sam koniec. Obstawiam że za jakieś półtora roku wymieni. -
Przez Henryk Nowak · Opublikowano
Przecież to jest kanał konsolowy, wiadomo, że chodzi o 4 lata konsolowej nudy. I ja się pod tym podpisuję. Ile naprawdę dobrych konsolowych exów wyszło w tej generacji? Poza nintendo jest ich strasznie mało. Takich ekskluzywnych gier jak The Last of Us 2, pierwszy Horizon czy Uncharted 4 w tej generacji po prostu nie było. Chociaż nie, wróć, Horizon Forbidden West był niemal identyczny jak Zero Dawn Oczywiście że to nie jest tak, że nie ma w co grać, na Switcha co chwilę wychodzi coś fajnego, są dobre multiplatformy, ale exów jest po prostu mało. Jeszcze w czasach ps4 konsolę kupowało się dla exów, teraz to po prostu sprzęt do grania. -
Przez crush · Opublikowano
I ta biologia uczy, że wśród ludzi liczba płci równa jest dwóm. Reszta to niestykające się kabelki. No i oczywiście masa atencjuszy i zboczeńców. Tu się zgodzę. Tyle tylko, że Ty tak jak ta szuria również byś tam nie miał czego szukać. WHO to jest wypaczony twór niestety. Ciekawym jest, że ludzie tacy jak Ty zgadzają się ze mną co do szkodliwości udziału reżimów Chin czy Rosji w różnych globalnych projektach... Ale ich udziału w WHO nie biorą pod uwagę. 🤔 A ten konkretnie temat to jest grząski grunt tak samo jak np. statystyki dotyczące przestępstw popełnianych przez tak zwanych azylantów. Zaraz się uruchamiają aktywiszcza i inne ku***szcza z jazgotem. Sikorski to jest właśnie takie prawdziwe centrum. Tylko wy libki przesunęliście się tak na lewo, że każdy kto nie jest lewakiem jest dla was prawakiem. Według Ciebie ja będąc po apostazji, za związkami partnerskimi, przeciw prywatyzacji wszystkiego i uważając niektóre świadczenia socjalne za potrzebne, jestem prawicowcem. Tylko dlatego, że nie pochylam się nad zboczeniami i uważam ściąganie dziku... Przepraszam AZYLANTÓW, za skrajnie idiotyczne. Podstawa to związki partnerskie. I tyle. Reszta, czyli np. wzorem zachodu parytety w zatrudnieniu to już nie są prawa, a przywileje. I niestety ale Trzaskowski sprawia wrażenie właśnie takiego cieplaka co to utuli każdego dziwaka w imię równości i miłosierdzia. Plus ogólnie sprawia wrażenie piczkowatego. Na trudne czasy przydałoby się mieć górę mocniejszą w odbiorze. Wow. Przyznam, że po Tobie nie spodziewałem się tak debilnego argumentu. Jak mamy w kraju 500 000 wszelkiej maści rodzimych wykolejeńców to nie oznacza, że wpuszczenie 100 000 obcych wykolejeńców jest dobrym ruchem. A statystyki w tych wszystkich Syriach, Indiach, Somaliach, Pakistanach, czy ciągnąc dalej wątek US - Wenezueli, Kolumbii czy Meksyku są mało tego, że tragiczne, to jeszcze niedoszacowane. I mnie naprawdę wali dlaczego u nich jest jak jest. Ja nie mam generacyjnego poczucia winy... I IMO akurat żaden Polak nie powinien mieć, bo to nie my kolonizowaliśmy tylko nas ciągle walili w kakao. Nie mam zamiaru poświęcać swoich bliskich i siebie jako narzędzi do ucywilizowania niecywilizowanych. No i powinni za to odpowiadać głowami.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi