Zestaw procesorów RETRO INTEL AMD 10 sztuk
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez mikogoth · Opublikowano
Witam Od kilku dni jestem posiadaczem 7800X3D. W PC mam ASUS ROG Strix B650-A z 7600. Płyta posiada PCIe 4.0x16. Czy ew. wiadomo ile traci 9070XT po włożeniu w PCIe 4.0x16? -
Przez userKAMIL · Opublikowano
Artystycznie znakomicie to wygląda jak by ręcznie malowane. Sporo ruchomych elementów od źdźbeł trawy w powietrzu po falujące liście etc. Postaci też swoje rozmowy w tle prowadzą jest klimacik od początku. Wyruszyłem zapolować na czarownice. 🦹♀️ -
Przez leven · Opublikowano
Pipek ma rację, jedno naprawili, a drugie zdupcyli Microsoft ma to we krwi -
Przez Kanzu · Opublikowano
To wbij i lecimy dalej z tematem Na stock nastawach i tej standardowej krzywej innej niż u wszystkich moja nagle zaczęła robić 15181. Nie mam pojęcia jak i dlaczego. Już pisałem o tym wcześniej. Doszły punkty i przesunął się tylko limit przyjęty wśród ludzi, więc skoro nic się nie zmieniło to po co przerywać temat? Widać po tym co ludzie wrzucają, że nikt tu nagle po kilka k więcej nie robi, żeby się martwić jakąś dużą różnicą. Zrobiłeś to w formie graficznej i nie chce Ci się pewnie tego ciągle edytować. Jak dla mnie to prościej byłoby zrobić jakąś liste wyróżnioną kolorami albo tabele, żeby można było w każdej chwili to wpisać.
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi