Pazdi Napisano July 3, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano July 3, 2020 Dzień dobry, otóż mógłby mi ktoś wyjaśnić pewien problem AORUS Radeon™ RX 5700 XT 8G. Gdy uruchamiam PC, bootuje go na logo biosu to wentylatory od grafy wchodzą na max obroty, gdy już wczyta system wszystko jest normalnie. Czy to normalne że przy starcie PC, karta się tak zachowuje?. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buczo Napisano July 3, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano July 3, 2020 Ogólnie jest to normalne. U mnie nie było to zależne od karty graficznej, a płyty głównej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcug Napisano July 3, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano July 3, 2020 Jaka platforma? AM4? Jak tak, to tym bardziej jest to normalne. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buczo Napisano July 3, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano July 3, 2020 Dokładnie, AMD tak ma. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EcKo!? Napisano July 3, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano July 3, 2020 U mnie tak samo tylko na sekundę - dwie. To całkiem normalne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pazdi Napisano July 3, 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano July 3, 2020 Platforma AM4 MSI MPG X570 GAMING EDGE WIFI Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcug Napisano July 3, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano July 3, 2020 Czyli w normie wszystko. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pazdi Napisano July 3, 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano July 3, 2020 Dobra, dzięki wam za wyjaśnienie :). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się