Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry, otóż mógłby mi ktoś wyjaśnić pewien problem AORUS Radeon™ RX 5700 XT 8G.

Gdy uruchamiam PC, bootuje go na logo biosu to wentylatory od grafy wchodzą na max obroty, gdy już wczyta system wszystko jest normalnie. Czy to normalne że przy starcie PC, karta się tak zachowuje?.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Popularne tematy

• Najnowsze posty

• @TheMr. miałem prawie identyczne zestawienie i wynik do tego co wkleiłeś 
    • Oj tam trochę dystansu, seria 5000 faktycznie im nie wyszła. Chciałem wrócić do MFS 2020 i mimo 4070Ti zaliczałem crashe do pulpitu na ekranie ładowania. Przyczyna? Jakieś .dll od NV APP, po usunięciu plików śmiga...     Tylko AMD zawsze, ale to zawsze miało problem ze stabilnością  Jak sobie przypomnę 6700XT i próby UV/OC... Lekko przekroczysz limit napięcia i restart całego PC (na NV po prostu sterownik wywala). Schodzisz z taktowaniem i napięciem, ale jak przekroczysz pewien limit to napięcie wbija na MAX mimo tego że ustawiasz ręcznie niższe  Dużo takich "smaczków" jest. Zainstalujesz Adrenaline + afterburner i same kłopoty (gdy na NV się nie gryzą totalnie).    Szkoda tylko że cenowo nigdy nie potrafią przejąć rynku (pomijam szczęściarzy co kupują XT za 2800 zł ). 
    • Nie bardzo było gdzie wrzucić ale @VRmancoś dla Ciebie   27" 4K 165Hz 3D   https://www.samsung.com/pl/monitors/gaming/odyssey-3d-g90xf-27-inch-165hz-uhd-ls27fg900xuxen/   (Oczywiście cena kosmos ale) Ciekawe jak to wygląda, bo teoretycznie takie 3D pod przyciskiem w każdym momencie, bez żadnych okularów to właśnie tylko tak to musi działać żeby miało jakikolwiek sens a nie tylko ciekawostka
    • Za klasycznymi Doomami nie przepadałem, zawsze wolałem Quake'a, zanim nie zagrałem w Doom 3. Zmiana koncepcji na horror właśnie była dla mnie dobrą zmianą i fajnie jakby powstała część w tym stylu.
    • “Twój wymarzony prezydent stawia na sprawne, dobrze funkcjonujące instytucje, w których budowaniu wzoruje się na Zachodzie. Wspiera Ukrainę, integrację z UE i sojusz z USA, wierząc, że to klucz do naszego bezpieczeństwa. W kraju będzie dążył do przywrócenia praworządności, walki z dezinformacją i wsparcia świeckiego państwa z postępowymi wartościami. Gospodarczo łączy liberalizm z państwowymi inwestycjami w OZE i mieszkalnictwo, by Polska przyszłości była stabilna i przyjazna środowisku.” “Nowoczesny Lider to prezydent stawiający na silne instytucje, zachodnią orientację i społeczny postęp. Opowiada się za współpracą z USA, głęboką integracją z UE i aktywnym wspieraniem Ukrainy, widząc w tym fundament bezpieczeństwa i wpływu Polski na arenie międzynarodowej. W kraju dąży do przywrócenia ładu prawnego sprzed 2015 roku, umiarkowanej centralizacji władzy i skutecznej walki z dezinformacją, przy jednoczesnym poszanowaniu sekularnych i postępowych wartości społecznych. Gospodarczo łączy ostrożny interwencjonizm z inwestycjami w OZE i rozwój rynku kredytów hipotecznych jako odpowiedzi na kryzys mieszkaniowy.”   Gospodarka wyszło mi Jakubiak - 59%   Ale cała reszta Biejat 80%.   
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...