Jaką macie prędkość internetu?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Phoenix. · Opublikowano
Piekne sa te animacje bohaterki, widac mocno poprawione. -
Przez caleb59 · Opublikowano
Zagrałem.... Gra sprawia wrażenie produkcji AA, coś jak Charnobylite. Ma brzydkie assety, wystrój wnętrz prostacki, ogólnie trąci starością lub brakiem doświadczenia level designerów. Nie zrozumcie mnie źle - ogólny zarys początkowych lokacji jest spoko ale graficznie to nie wygląda ładnie. Kompilacja shaderów trwała u mnie z zegarkiem w ręku 4 minuty, gra sama ustawiła detale epickie, ja tylko włączyłem DLAA i wio do Zony. Pierwszy problem to nie wykrywa w ogóle mojego pada od Xboxa, drugi problem to dziwaczny schemat sterowania na klawie i myszy, postać rusza się zbyt ociężale, niektóre tutoriale są nieintuicyjne. Póki co gra nie robi na mnie dobrego wrażenia. -
Przez RyszardGTS · Opublikowano
Hmm... Szymuś "pije" do sytuacji z Tupolewem i Marszałkiem Komorowskim? Czyli tak... Szymuś startuje w wyborach, wylatuje w pierwszej turze, po czym w drugiej turze wygrywa PISIor ale z takiego czy innego powodu nie może/nie będzie zaprzysiężony i wtedy Szymuś hop siup zostaje Prezydentem Polski bo jest Marszałkiem Sejmu? Tak Szymusiu tak.... -
Przez tom36816 · Opublikowano
Gra ktoś z 16gb RAM? Działa jako tako czy się sypie? -
Przez Oldman · Opublikowano
a to spryciarze https://wydarzenia.interia.pl/raport-ukraina-rosja/news-sklamali-o-zajeciu-wiosek-w-ukrainie-aresztowano-rosyjskich-,nId,7860793#parametr=temat_wiecej
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi