Kompatybilność Crucial Ballistix z B450 gaming plus max oraz R5 3600
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez JohnyWol · Opublikowano
Większość gier mam na Steam i nigdy nie widziałem u siebie takich objawów. Ale akurat gry od Ubi kupuję zawsze na Uplay, tak samo jak EA miałem na EA Play/Store czyli kupowałem zawsze bezpośrednio na platformie wydawcy. Bo zakładam że jak Shadows masz na Steam to uruchamiasz grę na Steam, ale potem i tak otwiera się dodatkowo Uplay? Czy zapisują się savy i osiągnięcia bezpośrednio na Steam. Może ktoś inny ma też AC Shadows na Steam i mógłby potwierdzić jak u niego to wygląda -
Przez marko · Opublikowano
Nie żebym tutaj ich bronił, ale o ile dobrze kojarzę, to tam w Brandenburgii był / jest duży projekt sieci wodorowej. Coś nie pykło, tylko teraz pytanie czy któryś element projektu upadł czy ma po prostu giga obsuwę. -
Przez lukadd · Opublikowano
Czyli standard jak u 95% ludu co się bawiły VR, ~miesiąc się pobawić i do szuflady, albo dalej do żyda Bo na dłuższą metę nudy i słaba jakość obrazu i odechciewa się tego wyciągać, gierek ciekawych też nie ma na dłuższą metę, a w tych PSVR bez pankace to już w ogóle tragiczny sweet spot i mydło, żaden OLED tego nie uratuje. -
Przez hubio · Opublikowano
Jakby mieli w ciągu 2 miesięcy zdobyć całą Ukrainę to nawet by sobie głowy nie zawracali tymi rozmowami pokojowymi. Nawet z punktu widzenia potencjalnej przyjaźni z Trumpem by nie wystawiali go na taką minę, że tu niby rozmowy, a za 2 miesiące zajmą całą Ukrainę. Osoby co pisały na labie 2 lata temu, że rosja ma kapiszony przesadzały, ale wy też przesadzacie. Tak z d. strzelam, że siły obronne Ukrainy przy założeniu obecnego wsparcia mają zdolności bojowe co najmniej do końca 2026 r. -
Przez adashi · Opublikowano
No tak, najprawdopodobniej w ciągu najbliższych dwóch miesięcy będzie kolaps frontu albo kapitulacja Ukrainu.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi