Skocz do zawartości

Kompatybilność Crucial Ballistix z B450 gaming plus max oraz R5 3600

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
42 minuty temu, Mar_s napisał:

To ja wiem przecież bo miałem Rycha 3600 przez kilka miesięcy i wyżej jak 1900 fclk ciężko było ustabilizować, podobnie jak wiem że są i gorsze co nawet tyle nie robią.

Ale wynik na E-die jest po prostu słaby, widać że timingów kolega nie docisnął, może nie umi po prostu i tyle.  :E

3fa01e4c4ead69db.jpg

To wrzuć screen z thaiphoon burner zobaczymy co masz za kości bo ten timing to raczej nie z 3000cl15

57 minut temu, Mar_s napisał:

To ja wiem przecież bo miałem Rycha 3600 przez kilka miesięcy i wyżej jak 1900 fclk ciężko było ustabilizować, podobnie jak wiem że są i gorsze co nawet tyle nie robią.

Ale wynik na E-die jest po prostu słaby, widać że timingów kolega nie docisnął, może nie umi po prostu i tyle.  :E

3fa01e4c4ead69db.jpg

To wrzuć screen z thaiphoon burner zobaczymy co masz za kości bo ten timing to raczej nie z 3000cl15. I do tego kości co ma noví to Black nie grey

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Coś w tym stylu, przecież połowa PClab siedzi teraz na Ballistixach i ma nastawy jak nie w całości to po części skopiowane od noviego.  :E

A jak spojrzysz na Tajfuna to tam też jest jak byk E-die, czyli nie ma się co pluć o nazwę skoro wszyscy tak mówią.  :D

Opublikowano
1 godzinę temu, Dziarson napisał:

I znowu dostane ostrzeżenie przed banem za mówienie użytkownikom prawdy że są teoretykami biedakami i mieszkają w Polsce 🤣🤣🤣🤣

ale to akurat prawda, 80% osób mówi o czymś a nie mioało tego w rękach (ja podobnie) ale to nie kraj gdzie każdy wszystko ma

Opublikowano
1 godzinę temu, Dziarson napisał:

I znowu dostane ostrzeżenie przed banem za mówienie użytkownikom prawdy że są teoretykami biedakami i mieszkają w Polsce 🤣🤣🤣🤣

Ostatnie ostrzeżenie dostałeś od Sieranta już dawno temu, a jak ktoś weźmie sobie moderowanie za mocno do serca, to przecież możemy go naprostować :hihot:

Opublikowano
26 minut temu, Dziarson napisał:

A mars to już wiemy że tu nikim nie będziesz 🤣🤣🤣

Po co miałbym być kimś na forum gdzie pisze 4 użytkowników na krzyż plus administracja?  :D

Ale Ty masz jeszcze szansę, jakby cię wywalić na środek Sahary to byłbyś najmądrzejszym człowiekiem w promieniu kilkudziesięciu/set kilometrów.  :E

Opublikowano (edytowane)
38 minut temu, Mar_s napisał:

Po co miałbym być kimś na forum gdzie pisze 4 użytkowników na krzyż plus administracja?  :D

Ale Ty masz jeszcze szansę, jakby cię wywalić na środek Sahary to byłbyś najmądrzejszym człowiekiem w promieniu kilkudziesięciu/set kilometrów.  :E

Nie wiem co mam powiedzieć, czy mam płakać czy od razu się obrazić smutno mi, że cie urazilem Sebastian. :dupa:

Edytowane przez Dziarson

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Zgadza się. 5060ti powinna mieć najwyżej 12GB, za to 5070 już 16GB. Wtedy miałoby to sens. A tak muszę się posiłkować DLSS + ewentualnie FG  Jednak różnica pomiędzy 3060ti 8GB a 5060ti 16GB jest spora. Może te 16GB Vram wystarczy do Rubina w 2027 roku  
    • Przy okazji przedstawiania planu pokojowego sekretarz amerykańskiej armii Dan Driscoll przekazał stronie ukraińskiej, że stoi w obliczu "nieuniknionej porażki" - donosi stacja NBC News. Zdaniem Amerykanina sytuacja Ukrainy oznacza, że nie może ona dyktować warunków, a dalsza zwłoka jeszcze bardziej osłabia jej pozycję. W opinii Kijowa pierwotna propozycja USA oznacza de facto kapitulację wobec Kremla. Sekretarz armii USA Dan Driscoll wygłosił serię ponurych prognoz dotyczących sytuacji na froncie i nalegał na przyjęcie wstępnej wersji amerykańskiego planu pokojowego podczas niedawnej wizyty w Kijowie - informuje stacja NBC News, powołując się na dwa źródła zaznajomione z przebiegiem spotkania. Według informatorów Driscoll poinformował ukraińskich urzędników, że sytuacja ukraińskiej armii pogarsza się: Rosjanie zwiększają tempo nalotów, dysponują praktycznie nieograniczonymi zasobami i mogą prowadzić długotrwałą wojnę bez utraty impetu. Podkreślił, że dalsza zwłoka jeszcze bardziej osłabi pozycję Kijowa. Delegacja USA ostrzegała również, że Stany Zjednoczone nie są już w stanie zapewnić Ukrainie niezbędnej liczby środków obrony powietrznej i amunicji.   Jedno ze źródeł twierdzi, że komunikat Driscolla po przedstawieniu planu pokojowego był jasny.    "Generalnie przesłanie było takie: Przegrywacie i musicie zaakceptować ofertę" - czytamy.   Stacja opisuje, że strona ukraińska uprzejmie odmówiła podpisania pierwotnej wersji dokumentu, który w Kijowie uznany został za de facto kapitulację wobec Kremla.   Według NBC News sytuacja ta była kolejnym przejawem głębokiego podziału w ekipie Donalda Trumpa co do sposobu zakończenia wojny w Ukrainie.   Obóz skupiony wokół wiceprezydenta USA J.D. Vance'a i specjalnego wysłannika Steve'a Witkoffa uważa, że to Kijów utrudnia osiągnięcie pokoju i nalega na wywieranie presji i wymuszanie kompromisów ze strony Ukrainy.   Tymczasem obóz sekretarza stanu USA Marco Rubio winą obarcza Rosję i twierdzi, że Moskwa ustąpi dopiero pod presją sankcji i twardej postawy Zachodu.   Sam Donald Trump - jak podaje stacja - często "waha się" pomiędzy tymi dwoma podejściami. https://wydarzenia.interia.pl/ukraina-rosja/news-przegrywacie-naciskal-na-ukraine-w-usa-narasta-konflikt,nId,22460388
    • Co za glupie porownanie 
    • #Warzone sezon 1. Będzie osłabiony sbmm, podobnie jak w BO7 Częstszy balans broni. Zmiany kategorii i balansu perków. NERF Aim Assist Nowe tryby czasowe (LTM): Amped BR (tylko weekendy) oraz High Octane BR Rebirth Island: zimowe odświeżenie (Sezon 02)    
    • Tak, teraz widzę. Myślałem że to ta sprawa o której suchy pisał. Wybacz  
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...