Kody rabatowe x-kom na polecane zestawy PC
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Dirian · Opublikowano
Niepotrzebnie karmisz trolla, wystarczyłoby po prostu wlepić bana. -
Przez Strilok · Opublikowano
Ja wam powiem tak że od 2002 roku po tym jak zapowiedzieli Oblivion Lost czekałem aż wydadzą pierwszego Stalkera. Zachęcony obietnicami i trailerami liczyłem na coś wielkiego. Przeliczyłem się wtedy bardzo. Jednak pokochałem klimat w tej grze. Żadna inna gra nie mogła poszczycić się takim klimatem. Zawsze bliżej było mi do post-apo niż do cukierkowych gier. Później wydali Clear Sky i już całkiem dobrze to wyglądało. Call Of Prypiat też bardzo mi się podobał. Jednak nadal brakowało to co zapowiadali w tych trailerach i materiałach z pierwszej części. Po części przywróciła to scena moderska. Do GSC straciłem zaufanie. Jeśli chodzi o S2 to chciałem po prostu powrócić do niego bo przypomina mi on wspaniałe czasy kiedy grało się w pierwsze części. Mimo że nie były nigdy dopracowane i dalej brakowało to co obiecali, jednak Stalker to Stalker. Jestem już stary i widocznie głupi myśląc że GSC przez te wiele długich lat potrafi uczyć się na błędach. Niestety nie. Jednak tym razem moje i tak nadszarpnięte zaufanie do nich. Teraz całkowicie zniknęło. Co za problem był zrobić było choćby dobre AI podobne to FEAR? Lub skopiować system A-Life z modów? Po części mogli by dodawać nowe funkcjonalności w kolejnych patchach. Wróć...to przecież GSC. -
Przez Spychcio · Opublikowano
No i G4 ma 5 lat gwarancji na panel a Samsungi 2 lata, więc wybór jest dla mnie oczywisty. -
Przez Jacek Winkler · Opublikowano
Bycie obytym w sprawach sprzętu komputerowego niekoniecznie idzie w parze ani z możliwościami finansowymi, ani tym bardziej potrzebami. Budżetowy procesor wcale zatem nie przekreśla jego potencjalnej wiedzy. Masz inne zdanie? https://ithardware.pl/poradniki/jaka_karta_graficzna_listopad_2024-36518.html Tu moja autorska analiza cen GPU brana przez pryzmat opłacalności w danym przedziale cenowo-wydajnościowym. Ale mam i3, więc chyba nie można jej brać na poważnie, right? -
Przez Godlike · Opublikowano
Jak powinno być ustawione PBO w BIOS jeśli robiłem CO, na Auto, Enabled czy Disabled?
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi