Skocz do zawartości

Kody rabatowe x-kom na polecane zestawy PC

sido107

Rekomendowane odpowiedzi

7 godzin temu, Deix napisał:

Dzień dobry!

Interesuje mnie taki przyjemny zestaw: https://www.x-kom.pl/lista/45m5nztb2 Czy można liczyć na rabat?
Z góry dziękuję!

Sorry, że się wtrącę, ale po co Ci taki zasilacz?! Ja bym poszukał be quiet! Pure Power 12 M 750W 80 Plus Gold (niestety w x-kom aktualnie go nie ma). 300 zł w kieszeni a kompletnie nic nie tracisz. 

ps. na chłodzenie które wybrałeś jak założysz wentylator 140mm który nieco wystaje ponad radiator, może się okazać że nie zamkniesz boku wiec jak sprzęt Ci przyjdzie, to najpierw złóż go w obudowie na sucho. 

Edytowane przez twoja_babcia

3 godziny temu, twoja_babcia napisał:

Sorry, że się wtrącę, ale po co Ci taki zasilacz?! Ja bym poszukał be quiet! Pure Power 12 M 750W 80 Plus Gold (niestety w x-kom aktualnie go nie ma). 300 zł w kieszeni a kompletnie nic nie tracisz. 

ps. na chłodzenie które wybrałeś jak założysz wentylator 140mm który nieco wystaje ponad radiator, może się okazać że nie zamkniesz boku wiec jak sprzęt Ci przyjdzie, to najpierw złóż go w obudowie na sucho. 

Nie krępuj się z wtrącaniem, zawsze dobrze się czegoś dowiedzieć od doświadczonych użytkowników i mieć pożywkę do dalszej rozkminy :)

Czy ja wiem, raz że ma wysoką kulturę, a dwa jak policzyć cpu + gpu nawet podkręcone to i tak jeszcze zostaje za świat. 

Chociaż z drugiej strony, kupując 1000 w standardzie 3.0 jak będzie za kilka lat zmieniał graty, to zasilacz będzie mógł zostawić, z gniazdka i tak weźmie tyle, ile potrzebuje. 

Edytowane przez twoja_babcia

Dnia 22.03.2023 o 11:10, jola119 napisał:

Witam,

Po Państwa doradztwie online, oraz bardzo profesjonalnym i fachowym spotkaniu w salonie w BlueCity powstała taka oto lista :-) Czy mogę prosić na nią równie satysfakcjonujący rabat :-) Serdecznie Pozdrawiam

https://www.x-kom.pl/lista/xvqklll6x

@x-kom Prośba o odpowiedź

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Ok, czyli Hifiman to cudo.         ....marketingu
    • Jak ktoś mówi, że mu się LGBT w grze nie podoba, nazywasz to polityczną agendą i takiej opinii nie szanujesz. Jak w jednym z dialogów w grze fantasy, możesz dokonać "odblokowania tożsamości transpłciowej", to już polityczną agendą nie jest. To jest stały element gatunku zapewne. 
    • 60 fps w Alanie to tam jest po włączeniu FG i DLSS, jeżeli ktoś chce używać RT plus PT. Nie mam pojęcia, czy to optymalizacja, czy po prostu RayTracing plus PathTracing tyle wymagają od bebechów. Mam na dysku też Control, z modyfikacją dodającą Uber RT i też nie da się w to grać bez DLSS, a DLSS nie dość, że obniża jakość grafiki (wszystkie obiekty mające kontrastowe tekstury składające się z małych elementów, takie jak kratki wentylacyjne, metalowe podesty z drobnych kratek są po prostu masakrowane) to obniża też jakość RT bo pojawia się zauważalny szum.
    • Pomoc wojskowa w ostatnich 3 miesiącach wystrzeliła a na 2025 jest już zatwierdzona wyższa pomoc niż łącznie z 2023 i 2024 roku, to tyle. Rosja nie produkuje, Rosja szoruje po dnie i odzyskuje sprzęt ZSSR. I znowu się mylisz, jest kilka państw w Europie które chcą totalnego zwycięstwa ale blokuje to Olaf Scholz, Sullivan oraz Blinken. Można to powiedzieć wprost które to są osoby. Ale Olaf w 2025 roku zostanie zmieniony, to już zostało w sumie przesądzone, wygrana Kamali teraz i będzie można szykować warunki pokoju w 2025 roku na zasadach Ukrainy.    Faktycznie, państwo w czasie wojny powinno się rozwijać gospodarczo i demograficznie  Że o tym nie wiedziałem. Gospodarka Rosji leży jeszcze mocniej.  Ukraina przyjęła na siebie uderzenie 3 państw, nie istnieje państwo w Europie które by to wytrzymało, a gwarantuje Ci że na zachodzie znalazłbyś więcej szczurów niż na Ukrainie które by rozwaliły gospodarkę i demografię. 
    • To sobie porównaj masz oba na ithardware. Nawet przy odpalonym wentylu Seasonic jest cichszy w idle jak ten BQ.   GX V3.1 w testach wypada gorzej jak wersja ATX 3.0 pomimo zastosowania zastosowania powierzchniowego. Jest juz dostępny ale cena 599 zł za 750W to lipa https://proline.pl/zasilacz-seasonic-focus-gx-750-v4-atx-3-1-pcie-5-1-black-80plus-gold-750w-p8122502 Już lepszy i tańszy jest https://proline.pl/zasilacz-seasonic-vertex-gx-750-80plus-gold-750w-p8118211   Nie ma sensu dopłacać względem wersji ATX 3.0. Za 600 zł to można kupić 850W czy nawet 1000W.
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...