Kody rabatowe x-kom na polecane zestawy PC
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kris194 · Opublikowano
Po pierwsze, nawet nie wiadomo kto wydał ten wyrok, sędzia czy jakiś neon. Po drugie, to dopiero początek ścieżki, można być pewnym, że prokuratura się odwoła. Bez uzasadnienia wyroku to można tylko zgadywać na co sąd się powołał. Aniołka też nie zatrzymali. Generalnie sprawa długo się będzie rozbijać jeszcze po sądach. Przypomnę też, że w całej sprawie wypowiadali się ludzie między innymi od prawa międzynarodowego, były też opinie prawne (fakt, że brakowało odręcznych podpisów ale jednak nie była to arbitralna decyzja prokuratora podjęta na podstawie jakiegoś "widzimi się"). Biorąc pod uwagę ciężar zarzutów to prokurator też będzie w stanie udowodnić, że działał jedynie w interesie sprawiedliwości. Nawet jeśli się finalnie okaże, że prokurator podjął złą decyzję to naprawdę, wśród niektórych prokuratorów jest niczym niewinne dzieciątko. Od tego są właśnie sądy żeby rozstrzygać takie rzeczy. -
Przez Zachy · Opublikowano
Ja celuje w 5090... ...ale szukam tez sponsora ewentualnie kogos kto ma za duzo kasy... i zrobi darowizne $$ na ten szczytny cel -
Przez Frog67 · Opublikowano
Z pijawami naważniejsze aby celować centralnie w banie, padnie zauwazalnie szybciej. -
Przez lamparcicho · Opublikowano
Melduje panie kapitanie, że cichego crasha nie było... bo gra się sypnęła po około kwadransie z crashem "głośnym" do pulpitu Wcześniej była stabilna cały czas, pewnie mi się Ryzen zdegradował Wygląda na to, że naprawili Dual Sense'a (pewności nie mam jeszcze na 100%) ale przy okazji coś popsuli
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi