-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
-
Najnowsze posty
-
Przez janek25 · Opublikowano
https://wccftech.com/intel-panther-lake-cpu-benchmarks-leak-core-ultra-7-366h-x7-358h-7-365-5-332-handheld/ -
Przez Lameismyname · Opublikowano
@Phoenix. Też naprzemiennie mam GPU Nvidii i AMD. Dla przykładu wcześniej miałem m.in. RX 580, RX 5600(XT), RX 5700XT i RX 6600XT. Biorę to co się lepiej opłaca pod moje potrzeby na daną chwilę i tyle No a cena 9070XT jest teraz naprawdę sztos. Dla mnie Sapphire to radeonowa topka i pewnie gdybym miał teraz kupić RXa, to byłby nim któryś z szafirków, nawet w cebulowym scenariuszu popularny PULSE. Powiem szczerze, że po cichu liczyłem na RX 9080/9080XT/9090/9090XT aby z 5070ti się przesiąść ale na chwilę obecną cisza. No a jak Ty casualowo grasz w CODa gdzie Radki błyszczą, ja znowu gram w CS2 gdzie znowu karty zielonych są na plus względem radków.... chociaż i tak się to trochę wyrównało, to mimo wszystko jestem trochę uwiązany. -
Przez Kyle · Opublikowano
Może jakieś BMW używane (): -
Przez Phoenix. · Opublikowano
U mnie radeony co jakis czas wpadaja naprzemiennie z nvidia, duzo wczesniej byl 5700XT MSI Trio na ktorym ladne wyniki zrobilem w smarku na zmodowanym PL, pozniej byl Red Devil 6900XT, a teraz perelka Nitro. Ja znam wady tych kart i kwestia tego czy sie je akcpetuje czy nie, w tej cenie co kupilem 2799zl TOP model nowke na Samsungach uwazam za super zakup, tym bardziej kozak chlodzenie, wyglad dla mnie petarda i nowe zlacze zasilania, tak dla mnie to plus jeden kabel. W tej chwili nie potrzebuje ani FG ani RT bo mamy grudzien, a ja nawet jednej gry AAA w tym roku nie przeszedlem, glownie to COD i tu radeon robi miazge. Byl 5070/5070ti,5080, a teraz radosław. RDNA4 to kompletna archi i jesli ktos akcptuuje slabsze pewne kwestie jak RT od nvidia oraz chce wydac kilka setek mniej to jest to bardzo fajna opcja. Do 5070ti np Prime za 3500 za cholere bym teraz nie doplacicl 700zl-800zl. W momencie gdy karty kosztuja podobnie to wybor oczywisty, nvidia. Co kupie nastepne?? Czekamy na RDNA5 i Rubinka, zobaczymy Ale tez bym nie nazywal 5070ti jakims game changerem, to nie czasy RDNA2 gdzie do Ady wiele brakowlao w DLSS/RT i calej reszcie. Ja ta karte chyba dla wygladu kupilem, serio -
Przez caleb59 · Opublikowano
Nie mogę bo to gówno jest potrzebne do włączenia i działania Smooth Motion.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi