Dziarson Opublikowano 14 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Wątek jak w temacie gotujecie jak tak to wrzucać foty woda na parówki też się liczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Mateoo Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Najgorsze ze nie umiem gotować a fotki z suchego chleba nie wrzucę bo nie wypada 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelam Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Naucz się koniecznie. Przynajmniej kilka dań na rok. Po jakimś czasie będziesz miał w skillu ładny zestaw ogarnięty. Teraz pewnie mama ci jeszcze gotuje, ale potem w razie czego nie będziesz zdany na kobita, albo ciągłe żarcie na mieście. Najłatwiej zacząć od jajecznicy :f. Ja lubię żarcie włoskie, więc mam opanowane sosy do makaronów i to nie z paczki. Pomidorowe, śmietanowe, z owocami morza, z grzybami. Ogarniam jakie mięso, czy sery trzeba dodać i jak to przyprawić. Umiem też machnąć dobrą domową pizze sam no i grilla to w każdej odmianie i z każdym mięsem. Robię też parę potraw meksykańsko-podobnych. Zwłaszcza tortilla niezła mi wychodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stever Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Można zacząć od spagetti ;) proste i dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Mateoo Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Ja tak się pochwale ze ostatnio ziemniaki ugotowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelam Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Od czegoś trzeba zacząć :d. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_s Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 2 godziny temu, xXMateoXx320 napisał: Ja tak się pochwale ze ostatnio ziemniaki ugotowałem Ja tam wolę ładne kryształki gotować, wtedy stać mnie na dobrą knajpę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelam Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Jesse? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amadeo Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2020 u mnie dziś chilli con carne z aldi, powiem szczerze smaczna szama, mogę polecić jak na szybki obiad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziarson Opublikowano 19 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 Dzisiaj z cyklu Dziarson gotuje svíčková na smetaně z knedlíkem 🤣 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ Opublikowano 19 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 Porcja na jedną osobę, ciche dni !? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziarson Opublikowano 19 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 1.8KG jelenia i 2kg zieleniny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ Opublikowano 19 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 No przeca trukam że na jeden ryj ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radvan Opublikowano 3 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 Super sprawa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsyhoMir Opublikowano 28 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 Dnia 19.11.2020 o 10:51, Dziarson napisał: Dzisiaj z cyklu Dziarson gotuje svíčková na smetaně z knedlíkem 🤣 WOW, tą patelnię to chyba sobie w rodzinie z pokolenia na pokolenie przekazujecie... ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziarson Opublikowano 28 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 @PsyhoMir koluniu ten "wok" kupiłem jak dostawałem kasę z praktyk w roku 1999 u ruskich na targu nawet nie wiesz raczej co to jest. 🤣🤣 Jest wykonany ze stali tak że wygląda jak wygląda ale na teflonie takiego żarcia nie zrobisz 🤣🤣🤣 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsyhoMir Opublikowano 29 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 19 godzin temu, Dziarson napisał: @PsyhoMir koluniu ten "wok" kupiłem jak dostawałem kasę z praktyk w roku 1999 u ruskich na targu nawet nie wiesz raczej co to jest. 🤣🤣 Jest wykonany ze stali tak że wygląda jak wygląda ale na teflonie takiego żarcia nie zrobisz 🤣🤣🤣 Raczej nie wiem co jest co? Ruscy, wok, targ, kasa czy praktyki? Śmiesznie, że uważasz, ze wiesz więcej niż ja... Cieszy mnie, ze jesteś dumny z tej patelni i życzę ci aby dalej służyła w twojej rodzinie. Oby twoja rodzina zawsze miała co na niej przygotować. Amen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziarson Opublikowano 29 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 @PsyhoMirpodejrzewam na 99% že wiem więcej niż ty bo mało jest ludzi co wie tyle co ja. 🤣🤣🤣 Nie potrafię chyba tylko zbudować bomby atomowej, ale może dlatego że nie mam schematu. 🤣🤣 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsyhoMir Opublikowano 30 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 10 godzin temu, Dziarson napisał: @PsyhoMirpodejrzewam na 99% že wiem więcej niż ty bo mało jest ludzi co wie tyle co ja. 🤣🤣🤣 Nie potrafię chyba tylko zbudować bomby atomowej, ale może dlatego że nie mam schematu. 🤣🤣 Jeszcze ci małolat zostało dużo do nauki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziarson Opublikowano 30 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 @PsyhoMirTo ile masz lat nie znaczy ile potrafisz ja mam 40 tak że do najmłodszych dziadku nie należe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsyhoMir Opublikowano 30 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 24 minuty temu, Dziarson napisał: @PsyhoMirTo ile masz lat nie znaczy ile potrafisz ja mam 40 tak że do najmłodszych dziadku nie należe No właśnie o tym mówię... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziarson Opublikowano 30 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 Tak ze mam pisać do ciebie dziadku i wiesz co to jest wok kupoiony u ruskich na targu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsyhoMir Opublikowano 30 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 8 minut temu, Dziarson napisał: Tak ze mam pisać do ciebie dziadku i wiesz co to jest wok kupoiony u ruskich na targu . Ja do ciebie tak elegancko, "małolat" a ty od razu "dziadku"? Echhh, te dzisiejsze maniery... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blabla123 Opublikowano 31 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 (edytowane) Dnia 30.12.2020 o 09:24, Dziarson napisał: Tak ze mam pisać do ciebie dziadku i wiesz co to jest wok kupoiony u ruskich na targu . Dziara od Chruszczowa woka na ruskim targu kupił Edytowane 31 Grudnia 2020 przez blabla123 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziarson Opublikowano 31 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 Nie od Breżniewa bo taniej było 🤣🤣 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi