grafika FULLHD do i5-10400
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Umpero · Opublikowano
No właśnie. Opanować emocje bo tylko zakopujecie istotne kwestie w temacie... np moje pytanie... No właśnie. Opanować emocje bo tylko zakopujecie istotne kwestie w temacie... np moje pytanie... -
Przez GordonLameman · Opublikowano
To ten racjonalny argument z Twojej strony? No tak nie bardzo. To ten element "obsrywania". W sensie, że Tobie się wydaje żę jak coś nazwiesz "bełkotem" to już jest "ultima ratio" i nic więcej nie musisz? Bo tak by to trochę wskazywało, skoro żadnych sensownych argumentów nie dałeś. Ale to tak po prostu nie działa. Cieszę się, że jestem stereotypowym, merytorycznym prawnikiem. Ale to nie pomaga Twojej sprawie. Nie, nie na wszystkim. Znam się na prawie, na którym Ty zaś nie wyznajesz się w ogóle. To nie przytyk, ale fakt. owszem, bo dużo piszesz o projekcjach. Nie, nie oklepany. Sztandarowy - ich największy projekt. I jedyny, który jako tako im wyszedł. Bo przeglądając projekty ustaw to nie widzę nic co by przeszło (może jakieś drobne, których nie pamiętam) - ale znowu robię robotę za Ciebie. Nie masz argumentów oprócz ich własnego opisu ze storny internetowej. Ato jest bardzo słaby argument Nie, nie jesteś. "odbijanie" to nie jest dyskusja, a obsrywanie, o którym pisałem wyżej. Znowu uciekasz się do bardzo niski wycieczek osobistych - kwestia zdrowia psychicznego to poważna sprawa i o ile ja nie mam z tym problemu to daruj sobie wszelkie przytyki w tym zakresie. Nie wypada abyś wyzywał innych facetów od wariatów czy wyśmiewał korzystanie z pomocy psychiatry. Szczególnie w kraju, w którym od 3 do 5 tys. mężczyzn rocznie popełnia samobójstwo. To właśnie kolejna Twója próba "obsrania". Bardzo, bardzo niska. -
Przez pawciog · Opublikowano
@LeBomB @sideband dzięki za podpowiedzi. Niestety nie mogę ich już sprawdzić z monitorem Sony, bo go już zwróciłem. Jednakże zakupiłem inny nowy monitor AOC Q27G3XMN/BK i zgadnijcie co? Dalej ten sam problem. Posprawdzam wszystko i dam znać.
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi