-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Zachy · Opublikowano
Witam. Odstapie 9800x3d z x-komu. Cena jaka mnie interesuje to 2600zl + przesylka. (Cena zakupu). Możliwość odbioru osobistego w Gdansku. Jesli nie znajdzie sie chętny to pewnie pojdzie na zwrot. -
Przez dawidoxx · Opublikowano
Jak nie dziwne pop upy to u mnie i znajomego występują jakieś losowe zielone/fioletowe artefakty graficzne. Totalnie losowo gdzieś daleko coś błyśnie na sekundę.. Ewidetnie wina gry, bo zarowno na 4090 i 80s mam to samo. -
Przez Reddzik · Opublikowano
Nie wiem czy typowa do GP, jak gra jest średnio grywalna, i potrzeba łatek, możesz się nie wyrobić z graniem w miesiąc, patrząc na to jakiego wymaga nakładu pracy, a zagranie w grę za kilka miesięcy będzie lepszym doświadczeniem aniżeli teraz w takim stanie, gdzie nie wiadomo czy jakiś quest działa. -
Przez PaVLo · Opublikowano
Zamówiłem kolejną kopię w MediaExpert, jak empik tego nie zmieni, to niech sobie kasują zamówienie, a nie robią jakieś bzdury. Nawet na ich stronie wisi już "nowa" data premiery -
Przez ODIN85 · Opublikowano
Typowa gra do Game Passa za grosze. Pewnie niedługo wypłynie szambo jak to Microsoft naciskał na wydanie gry w tym roku i takie inne tam
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi