i5 4690k Problem z OC
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Badalamann · Opublikowano
@GordonLameman Raczej na pewno nie wyrzucą. Konfa to w całości siła proruska w Polsce. O taki elektorat się już opierają i dodatkowo go sobie "hodują" na jeszcze bardziej eurosceptyczny i USAsceptyczny. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Wybacz, przez brak awatara pomyliłem cię z Karro (coś tam bleblał powyżej). -
Przez lamparcicho · Opublikowano
Dobry patent, nie znałem A te ciche crashe z gier też można tak ukryć? -
Przez kubikolos · Opublikowano
Ale co neguję? Jak nie zrozumiałeś co napisałem to skrót masz w ostatnim zdaniu a jak nie wiesz ile ludzi umarło to sprawdź statystyki a nie mi piszesz że znasz kogoś kto umarł -
Przez nie_znaleziono · Opublikowano
Ja przyszedłem tutaj nie w ramach Web Archive, ale odnośnie instrukcji dot. archiwizacji danych z Forum PC LAB na własny użytek, czyli kopie lokalne. Krótka odpowiedź, która została udzielona przez @Filip454: Moje następujące zagwozdki: 1. Co to znaczy aplikacja Single Page? (tutaj wystarczy link do artykułu, który mi to świetnie wyjaśni) 2. Co to oznacza w trybie listy? (rozumiem tak, że jest to pętla z wyrażeniami, taki urls.txt mający same adresy, czyli zmienne) Chciałbym jakąś dobrą aplikację Single Page, a najlepiej kilka przykładów, które się nadadzą. Wskazówka z mojej strony, gdyby ktoś chciał zrobić sobie pliczek zawierający zmienne np. z numerami stron w wątku: Liczby w nawiasach są to (FROM,INCREMENT,TO). Osobiście tego nie używałem. Chciałem użyć tego w nieszczęsnym HTTrack-u, ale nie było potrzeby. Prawdę mówiąc jestem kompletnie zielony w wykorzystaniu czegokolwiek do zrobienia zrzutu docelowych zasobów. Rozgryzłeś już może na tyle dobrze, żeby można było je rozgłosić ogółowi? Niecały tydzień pozostał do zamknięcia Laba, mnie, nie wiem jak innym, wystarczyłoby 2-3 dni przed zamknięciem, kompletny opis, żeby sobie to poskładać. Pozdrawiam.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi