@GordonLameman nie rozumiem do czego się odnosisz cytując mój wpis którym jasno określiłem cel tego programu. System jest lewacki i lewackim wartościom służy zatem nie mogę oczekiwać żadnych pozytywnych efektów edukacji dzieci w takim przypadku To nielogiczne.
Dzieci powinny być edukowane w możliwie szerokim zakresie nie tylko poprzez przyswajaną wiedzę (biologiczną, historyczną czy środowiskową) ale przede wszystkim przez działanie - jak na przykład sport, zawody, rywalizacja - także jako forma zabawy. To właśnie te elementy mają kluczowy wpływ na rozwój fizyczno duchowy młodych osób. To one budują pewność siebie, samodyscyplinę, logiczne rozumowanie i wyciąganie wniosków, budowanie własnej wartości. O to trzeba zabiegać, żeby dzieci nie miały w wieku 13 lat kryzysu tożsamości - tylko jasno sprecyzowane cele. Zawsze najszybszą metodą nauki i pojmowania rzeczy jest działanie. System jest do w*****nia bo promuje wprost przeciwne wzorce. Ale kto ma to zmienić skoro jak pokazuje ten wątek wszyscy się obrzucają gównem. Napisałem kilka postów że wszystkie te partie to jeden układ - tutaj masz przykład w tym i podobnych wątkach. Dali wam te obozy żebyście się żarli bezmyślnie podczas gdy obca agentura i tzw "możni" rozgrywają na waszą szkodę. Co nie wejdę na jakikolwiek podobny temat - podział. Ten z peło, tamten pisior, ten konfiarz to jeszcze gorzej, tamten nie chodzi do kościoła pewnie je koty, tamten chodzi to pewnie też oszołom. Komedia
Rekomendowane odpowiedzi