Gość true Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Jak i czym dezynfekowac sprzety komputerowe i telefony? I czy wogole jest taka potrzeba? Moglbym podac bardzo dluga liste DOWODOW na to, ze Covid to propaganda. Jednak wszystkie je pobija jedno pytanie, ktore zadaje ludziom z roznych krajow: Czy widziales chociaz jedna osobe chora na Covid albo twoi przyjaciele, rodzina, znajomi, koledzy ze szkoly, koledzy z podworka, koledzy z pracy a jak nie to rodzina kolegow, rodzina, przyjaciol, rodzina sasiadow, koledzy przyjaciol, sasiadow? Nie? W takim razie gdzie sa te tysiace zmarlych osob na Covid i miliony przypadkow infekcji Covid? Czyli propaganda, a tylko od nas zalezy co z tym zrobimy bo telewizja i Policja trzyma strone politykow... Chcesz zyc w swiecie w ktorym bedziesz musial robic wszystko co Ci kaza, nawet jesli bedzie to bez sensu, bedzie to szkodzic twojemu zdrowiu? Pozdrawiam razem z CO2, True.
EcKo!? 60 Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Ja widziałem trzech, wszyscy z mojej miejscowości, jeden sąsiad zmarł nawet a teraz, @tomcug
Mar_s 2 244 Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Tomcug zmarł? Przecież pisał przed chwilą na Labie, na pewno on bo poznałem po niepowtarzalnym stylu pół anal-fabety dyslektyka.
EcKo!? 60 Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Administracja tutaj śpi, kto jest za tym żeby obalić Tomcuga i postawić kogoś lepszego? XD
EcKo!? 60 Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Już cię miałem na PCLabie wołać bo myślałem, że przepadłeś 18 minut temu, tomcug napisał: Obalić małpkę i postawić 0,5? dokładnie, teraz już nie ma godzin pracy więc można sobie pozwolić
Rekomendowane odpowiedzi