Ocena zestawu komputerowego za 4200 zł
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Pentium D · Opublikowano
W oleole odnalazła się paleta referencyjnych rx 6950 xt. Jest jeszcze 18 sztuk w cenie 2099 zł. Cena chyba akceptowalna jak za nową kartę z gwarancją na 3 lata. -
Przez Send1N · Opublikowano
W xcom taniej masz lepszy zasilacz https://www.x-kom.pl/p/1098313-zasilacz-do-komputera-msi-mpg-a850g-pcie50-850w-80-plus-gold-atx-31.html + wersja karty dość przepłacona a żadnej rewelacji nie ma jeżeli chodzi o eagle. -
Przez Send1N · Opublikowano
Wszystko zależy od obudowy, chodzi o to że to co wrzucił wallec wcale nie musi być do pod warunkiem że zasilacz nie działa cały czas pasywnie. -
Przez AudRob · Opublikowano
U mnie zasilacz siedzi na dole w piwnicy zimne powietrze zaciąga od dołu wydmuchuje tyłem poza obudowę i myślę że to bardzo dobre rozwiązanie. Kiedyś w starej budzie siedział na górze nad CPU i było ujowo ponieważ zasilacz zaciągał ze środka ciepłe powietrze wydmuchiwał do tyłu ale cały czas był gorący😊 -
Przez CharlesDera · Opublikowano
Znalazłem w śmietniku jakiś zepsuty powerbank i gdy się go naładuje do końca to w czasie ładowania cicho piszczy i po naładowaniu do końca tylko przez kilka minut jest w nim prąd i potem po kilku minutach jest całkowicie wyładowany. Jaki to jest model powerbanku. Czy gdyby wymienić te niebieskie baterie w powerbanku to czy powerbank działałby jak nowy i jak naprawić popękane kwadraty w obudowie powerbanku gdy się go źle rozbierze?
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi