Jaka płyta główna pod Ryzen 5 3600?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Marvf · Opublikowano
Bloom OFF. NIe wiem czy to kwestia pozostałości jakichś modów czy co ale PT w większości przypadków u mnie jest skopane, jest bardzo dużo wyraźnego szumu szczególnie w ruchu, brakuje takiej ostrości na obiektach. Ciemne pomieszczenia takie jak jaskinie z minimalnym dostępem do światła jak najbardziej ok, ale na zewnątrz preferuje raster bo jest wizualnie bardziej stabilny. Może to wina RR? -
Przez Reddzik · Opublikowano
Ja nie miałem problemu z zapisaniem, ustawienia też pamiętał . -
Przez Jaycob · Opublikowano
13 lat różnicy. Dla mnie Metal Gear Rising to jeden z lepszych slasherów, wciąż niedościgniony pod wieloma względami, z kapitalnym OST. Szkoda, że nigdy nie doczekaliśmy się kontynuacji. -
Przez Klakier1984 · Opublikowano
Odhaczone. Historia spoko i to chyba w zasadzie tyle z plusów. Gdyby nie sentyment do serii pewnie bym nie dotrwał do końca. Strzelaniny jakieś drętwe, walki na noże z "bosami" trywialne. Te skrzynie na chowanie zwłok to chyba tylko dla ozdoby były bo czy z nich korzystałeś czy nie nie zmieniało to niczego. Niby świat otwarty, a jak chciałeś konno skrócić trasę to same niewidzialne ściany. Mógłbym tak jeszcze trochę ponarzekać ale mimo wszystko skończyłem -
Przez Hard Reset · Opublikowano
Dobry wynik. Dlaczego nierealnym uv ? U mnie gry chodzą na -115mV
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi