Mroxer Napisano August 11, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano August 11, 2020 Cześć. Kolega niedługo kupuje komputer z R5 3600. Jaka jest najlepsza płyta główna do 450zł? Aktualnie na x-komie jest kilka przecenionych modeli: Gigabyte B450 AORUS ELITE - 419zł MSI B450-A PRO MAX - 439zł ASRock B450 Pro4 -399zł ASUS TUF B450-PLUS GAMING - 459zł Która z tych płyt będzie najlepsza? A może jakiś inny model w tej cenie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcug Napisano August 11, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano August 11, 2020 Ja polecam B450-A PRO MAX, dobra sekcja, dopracowany BIOS, trochę przydatnych bajerów (diagnostyczne diody, flashowanie BIOS-u bezpośrednio z pamięci USB) i pewne wsparcie Zen 3. ASRocka za to odradzam 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EcKo!? Napisano August 11, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano August 11, 2020 A PRO MAX top świetna płyta, nawet mam ją jeszcze u siebie. Do R5 3600 pod delikatny rozwój idealna. Jeśli chcesz coś ładniejszego to poszukaj GAMINTG PLUS MAX, to praktycznie to samo tylko inaczej wygląda 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Napisano August 13, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano August 13, 2020 MSI B450-A Pro MAX to jest bardzo dobra płyta, mogę ją z czystym sumieniem polecić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się