Sluchawki tracer raptor
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Michaelred · Opublikowano
Tylko paradoks tego Ordo polega na tym, że oni mocno stoją na gruncie prawnym i potrafią to merytorycznie dobrze uzasadnić. Typowego katolstwa tam właśnie nie ma. To To akurat bonus conent -
Przez Yahoo86 · Opublikowano
@Badalamann@Camis Nie tylko ekologii ale i portfela. Mam 2 butle po 50L (350 bar) napełnione spożywczym CO2 (kiedyś pomyliłem drugą butlę z technicznym i zrobiłem sobie mineralkę , od tego czasu napełniam tylko spożywczym) do tankowania wiatrówek , sporadycznie do picia (plastik jest dla mnie wygodniejszy , napełnianie pustych butli wiąże się z czekaniem i podróżą ok. 200km). Pochłaniam sam rocznie 1448 butelek 1,5L (2172L) , cenowo wychodzi następująco: mineralka z lidla 1770zł naboje soda stream (425g) 1440zł stare naboje CO2 (7,5g) 3325zł Zainteresowany jestem bardzo generatorem CO2 (soda+kwasek) ARKA mySCAPE-CO2 System , moje wyliczenia: 3,7L (+/- 300+150 = 450g CO2) +/- 65L soda 5KG x5 = 130zł kwasek 5KG x5 = 230zł 5X SODA+KWASEK = 2500L (360 PLN) Bardzo ekonomiczny wariant produkcji bąbelków , jak podrożeje mineralka i będą automaty to sprawdzę osobiście ARKę. -
Przez sniper76 · Opublikowano
A tak na marginesie wspomnę, że opchnąłem 7800X3D za 1500PLN i tylko jedyne 1000PLN w plecy dobry deal hobby kosztuje -
Przez Gret · Opublikowano
A to ciekawe że na 4k DLSSQ masz ponad 100kl/s -
Przez JeRRyF3D · Opublikowano
O jak miło. Doinstalowujemy BO6! THX
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi