Komputer do gier za 5k
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez caleb59 · Opublikowano
Siedzę jak śmieć na sRGB i domyślnie jasność na 23 więc jest wręcz ciemno. -
Przez KamcioGF · Opublikowano
Wystarczy wpisać "GTA" w przeglądarkę i masz. Jak używasz internetu z adblockiem i nie szukałeś nigdy nic o tej grze to jak masz coś zobaczyć? Ja np. o Cyberpunku dowiedziałem się dopiero na miesiąc przed premierą bo mi szwagier powiedział, że czeka na to. -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Tech-Bareja XXI w. po raz kolejny. Człowiek zmuszony jest przesiąść się z premium OLEDa z wadą fabryczną za ponad 2K (Gigabyte MO27Q28G) na IPS za 300zł (KTC H27T27), żeby zobaczyć zdjęcie wady fabrycznej na innym egzemplarzu premium OLEDa za ponad 2K. Nie no popatrzyłem. Coś widać ale ciężko. Najlepiej to widać w realu, a zdjęcia mogą nienaturalnie wyjść odnośnie kontrastu/jasności i nie oddadzą tego. Ja nie próbowałem tego fotografować tylko skupiłem się na zaznaczaniu obszarów. Z tym "życiem" czyli stopniowym wzrostem "na oczach" małymi fragmencikami, może być - wystarczy jak porównacie sobie zmiany które dokumentowałem i ich przyrost w krótkim czasie. Możesz mieć w tym SDRze za jasno, przez co bardzo jasne szarości zlewają się z bielą (bo nią są w praktyce). Nie porównuj jakiegoś repcia za pisiąt złote co pewnie był kupiony jako poleasingowiec i ładowany łopatą z taczki (czyt. Kat A-, B, C itd. "nie wpływająca na użytkowanie") Tą wadę to on już pewnie miał w zakupie i dlatego był tańszy hehe To jest ciężkie do sfotografowania, naprawdę. Gdyby było inaczej, nie bawiłbym się w painta tylko wrzucał zdjęcia. Ja mam bardzo dobry wzrok i jestem spostrzegawczy. Mimo to, nie jest to tak perfidne do zobaczenia ale widoczne na białym i szarościach od 5-90%. Najbardziej się rzuca w oczy gdy się np. scrolluje strony. Widzisz, że jakiś badziew zostaje w miejscu.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi