Zgłoś
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Pentium D · Opublikowano
Radę da, ale po co ma tyle ciągnąć jak są wentyle które zrobią to samo ciągnąc mniej. Moje stare 120 mm brały 3,6W. -
Przez adashi · Opublikowano
Nijakość Harris jest tragiczna. Z Trumpem byłoby zabawniej ale znowuż zagrożenie demencją. -
Przez Grandal · Opublikowano
Teraz wchodzimy w czas Porterków Bałyckich. Oj... od przyszłego tygodnia rusza u mnie opijanie się tym zacnym piwem, aż do gwiazdki. Taką mam tradycję od wielu lat. -
Przez DeIntegro · Opublikowano
Wałkujemy bo nam się to nie podoba i będziemy dawać 1/10 i nic ci do tego. Ty możesz mieć opinie, że super bo są takie wątki i dajesz 10/10. Też nam nic do tego - Twoja opinia. Ale ty lecisz dalej i piszesz, że super bo będą usuwane opinie gości którzy dają 1/10 i tylko twoja racja jest najtwojsza. A sory. To twój kolegaa @CavieZ tak pisał, a ty mu przytakujesz. -
Przez Pawcio · Opublikowano
Przeglądam dzisiejszy test dysku Corsair MP700 Elite 2 TB i w smart nie ma ani jednego błędu w ID: 0F, czas pracy dysku 36 godzin. Ciekawe od czego to zależy, tak jak w moim kingstonie, u was też błędy w Id: 0F występują. Zdjęcie z: https://ithardware.pl/testyirecenzje/corsair_mp700_elite_2_tb_dysk_ssd_test-36326.html
-
-
Aktywni użytkownicy