ivanov Opublikowano 17 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Potrzeba do przygotowania, a następnie sama obsługa stoiska z podkręcaniem na ciekłym azocie podczas Warsaw Games Week zeżarły mi sporo czasu. Stąd przerwa we wrzucaniu fotek. Ale wracamy do gry, bo zaległych fotek z PGA jest jeszcze sporo, trochę doszło z WGW oraz czekają z sesji Dragon Maid oraz Star Guardians. Tak więc w najbliższych tygodniach nie powinniście narzekać na nudę ;) Cała galeria z Annie z League of Legends Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivanov Opublikowano 18 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Dziś wyjątkowo dwie foty (jedna to preview postu zaplanowanego na jutro ;) ) Pierwsza jest z kolejnej galerii z PGA. Z kolei druga pochodzi z sesji Star Guardian, którą już raz wrzucałem. To foto jest moim pierwszym, w którym użyłem dwóch lamp błyskowych (druga z kolorową nakładką była do oświetlenia tła). Wydaje mi się, że efekt daje radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivanov Opublikowano 20 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Kolejna Star Guardianka - foto robione koło Katowickiego Spodka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivanov Opublikowano 21 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Fot z PGA jeszcze trochę zostało ;) LINK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivanov Opublikowano 22 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Strasznie żałuję, że z dziewczynami z Bloodborne nie udało się pójść w jakąś lepszą scenerię galeria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivanov Opublikowano 23 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Przedostatnia galeria z PGA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gtxxor Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Ja nie rozumie, czemu mnie tu niema. Przeca zrobiłem najlepszy cosplay pojawiając się w koszuli i marynarce. Udawałem statecznego człowieka, przywdziewając na co dzień odzienie sportowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivanov Opublikowano 24 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 (edytowane) Pamiętaj, że samo wcielenie się w postać to nie wszystko Np. aby móc uczestniczyć w konkursie, trzeba mieć strój wykonany własnoręcznie ;P Edytowane 24 Października 2017 przez ivanov Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivanov Opublikowano 24 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Nareszcie ostatnie foty z PGA Nazbierało się tego trochę. Mogę się w końcu zabrać za WGW - jutro poleci pierwsza galeria. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivanov Opublikowano 25 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Tak jak mówiłem, z WGW nie będzie tego tak dużo, jak z PGA. Raz, że nie byłem zbyt mobilny, a dwa, że po prostu nie było tylu cosplayerów, co na PGA galeria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivanov Opublikowano 26 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Druga galeria LINK To jeszcze nie wszystko, będzie jeszcze mały bonus ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivanov Opublikowano 29 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Bonusik z WGW - Lucky Chloe z Tekken 7 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivanov Opublikowano 26 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Warsaw Comic Con Fall Edition Niestety było mniej strojów niż podczas edycji letniej Co nie znaczy, że mam mało zdjęć ;) Przyznam, że na całym konwencie autorska Valkyria(?) zrobiła na mnie spore wrażenie ogromem włożonej pracy (drugie zdjęcie). Zwróćcie uwagę, że każda "łuska" jest osobnym elementem, a z tych łusek składają sie prawie wszystkie elementy zbroi (lepiej to widać na drugiej focie, która jest w galerii). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michagm Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 43 minuty temu, ivanov napisał: Przyznam, że na całym konwencie autorska Valkyria(?) zrobiła na mnie spore wrażenie ogromem włożonej pracy (drugie zdjęcie). Zwróćcie uwagę, że każda "łuska" jest osobnym elementem, a z tych łusek składają sie prawie wszystkie elementy zbroi (lepiej to widać na drugiej focie, która jest w galerii). - Nieźle i to sporo roboty """łuska" jest osobnym elementem, a z tych łusek składają sie prawie wszystkie elementy zbroi "" - po prostu szacun dla Valkyrii. Tylko nie wytrzymam albo stracę kontrolę nad sobą przez AirBag'i [żartuję] ale trzeba przyznać - ładna naturalna dziewczyna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivanov Opublikowano 27 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Co do Valkyrii, to zmartwię Cię, ale to tylko bardzo realistyczna nakładka. Głównie azjatki z takich korzystają, w PL się nieczęsto je widuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivanov Opublikowano 28 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Druga galeria, a w niej najlepszy strój na konwencie - Alexstrasza. Z resztą nie tylko wg mnie, bo wygrał grand prix konkursu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivanov Opublikowano 30 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Konkurs cosplay; muszę przyznać, że poziom był naprawdę dobry. Było też zaskakująco sporo uczestników z zagranicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivanov Opublikowano 4 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Druga galeria z konkursu cosplay. Zarazem ostatnia z Comic Conu. Ludzka wersja Szczerbatka to spoko pomysł, ale ten strój miał swoje 5 minut we Wrocku podczas konkursu na tegorocznej edycji Niuconu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivanov Opublikowano 6 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 Kolejna fota z sesji Star Guardian Tym razem Janna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivanov Opublikowano 10 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Krakowski Xmascon galeria W tym roku było zaskakująco sporo uczestników, zazwyczaj na zimowych konwentach nie ma takiej frekwencji. Zacząłem doceniać dostępne dla wszystkich darmowe mini-fotostudio - sporą część fot w nim zrobiłem Nie mogłem się zdecydować, które zdjęcia wrzucić na forum, więc tym razem nieco więcej niż standardowo ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivanov Opublikowano 11 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Druga galeria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivanov Opublikowano 25 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Przed IEM kupiłem nowy aparat - Nikona D500. Liczę, że uda się trochę poprawić foty Wysłużony Nikon D5000 idzie na zasłużoną emeryturę. Co do samego IEM - na części Dota 2 było wręcz dramatycznie mało cosplayerów Niestety organizator pod tym względem trochę odstraszył uczestników w tym roku. Liczę, że w przyszły weekend będzie lepiej. Fot zbyt dużo ich nie ma; jutro wrzucę pierwszą galerię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernig Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 zacna puszeczka, niech dobrze służy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivanov Opublikowano 26 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Pierwsza galeria z ESL One Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michagm Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 (edytowane) Czy to prawda że marka Mercedes brała udział w ESL w Katowicach Spodku [tzn. sponsorowaniu i reklamowaniu itd.] ?? Edytowane 26 Lutego 2018 przez Michagm Poprawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi