ivanov Napisano February 27, 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano February 27, 2018 Zgadza się, są partnerem logistycznym. Zdjęcie powyżej jest na tle Mercedesa, bo było robione na stoisku Mercedesa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ivanov Napisano February 27, 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano February 27, 2018 Galeria nr 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ivanov Napisano March 1, 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano March 1, 2018 (edytowany) Ostatnia galeria z ESL One Zapytacie się, czemu nowy, lepszy aparat, a dwie poprzednie galerie potrafiły wyglądać średniawo... 1) on robi trochę inne foty niż stary i muszę ogarnąć obrabianie 2) z jego powodu musiałem zacząć używać nowej wersji Photoshpa, gdyż ta z której korzystałem dotychczas nie obsługiwała RAWów z D500, to też wymaga przyzwyczajenia W trzecim rzucie obczaiłem kilka rzeczy i wydaje mi się, że teraz powinno być lepiej. Pomijam fakt, że na FB i na forach jest MEGA mocno ucięta jakość i foty wyglądają nieporównywalnie gorzej, niż w pełnej jakości Edytowano March 1, 2018 przez ivanov Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ivanov Napisano March 5, 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano March 5, 2018 Pierwsza galeria z IEM (część z Counter Strike i StarCraft II) Było lepiej niż tydzień wcześniej, ale i tak pod kątem cosplay nie było tak dobrze jak kiedyś Chyba udało mi się trochę ogarnąć z tym nowym Photoshopem ;) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ivanov Napisano March 7, 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano March 7, 2018 Galeria #2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ivanov Napisano March 9, 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano March 9, 2018 Galeria nr 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ivanov Napisano March 10, 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano March 10, 2018 Kolejna galeria, tym razem z konkursu cosplay na stoisku Lenovo Niestety nie udało mi się uchwycić wszystkich uczestników ze względu na dosyć niesfornego fotografa zatrudnionego na stoisku, który mi często zasłaniał kadr Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ivanov Napisano March 12, 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano March 12, 2018 Piąta galeria z IEM Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ivanov Napisano March 14, 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano March 14, 2018 Przedostatnia paczka z IEM Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ivanov Napisano March 16, 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano March 16, 2018 Ostatnia galeria z IEM Choć niedługo możecie spodziewać się jeszcze bonusu ;) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ivanov Napisano March 20, 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano March 20, 2018 Obiecany bonus; foto też z IEM, tylko nieco przerobione ;) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ivanov Napisano March 27, 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano March 27, 2018 Kolejne foto z serii ;) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ivanov Napisano April 23, 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano April 23, 2018 Pierwsze foty z warszawskiego Comic Conu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ivanov Napisano April 25, 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano April 25, 2018 Wincyj Wiedźmina z WCC! galeria Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ivanov Napisano April 27, 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano April 27, 2018 Galeria 3/3, ale będą jeszcze fajne foty z WCC ;) LINK Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ivanov Napisano May 1, 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano May 1, 2018 Mam jeszcze wiedźmińską, plenerową sesję z Comic Conu ;) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ivanov Napisano May 3, 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano May 3, 2018 Moar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ivanov Napisano July 1, 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano July 1, 2020 Widzę, że ostatnia fota jest z mega dawna :P Od tego czasu sporo ulepszyłem sprzęcior oraz (chyba?) skilla :D Galeria Lary jeszcze nie jest w pełni gotowa, ale jest w niej kilka fot, z których jestem serio zadowolony :) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EcKo!? Napisano July 2, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano July 2, 2020 Mega podobają mi się twoje projekty, widać że nie wystarczy tutaj sam sprzęt. Mam nadzieję, że regularnie będą się pojawiać nowe ciekawe zdjęcia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kelam Napisano July 2, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano July 2, 2020 W sumie jakby zabrać ten niby pręt, pozbawić odzienia, to miny strzela jak z solidnego, niemieckiego gangbangu . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xXMateoXx320 Napisano July 2, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano July 2, 2020 7 minut temu, Kelam napisał: W sumie jakby zabrać ten niby pręt, pozbawić odzienia, to miny strzela jak z solidnego, niemieckiego gangbangu . Skąd wiesz jak wygląda mina kobiet podczas niemieckiego gangbangu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kelam Napisano July 2, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano July 2, 2020 Kolega widział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EcKo!? Napisano July 2, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano July 2, 2020 Ja nie wnikam skąd ty masz takich kolegów xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kelam Napisano July 2, 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano July 2, 2020 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się