Przez
ivanov
w Zainteresowania
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez nop · Opublikowano
1) Tamron AF 18-270mm F/3,5-6,3 Di II VC kupiony 23 marca 2011 r. 2) 150 będzie wystarczające. 3) Nie planuje jakiś wielkich szklarniowych zakupów. Myślałem jedynie o jasnej 50 jako ewentualne uzupełnienie. Ewentualnie widziałem zapowiedzi wypuszczenia przez Tamrona 18-70 f2.8 na mocowanie R. Aps-c wybrałem ze względu na założony budżet. Poza tym 550d też był aps-c. 4) Jeśli chodzi o przelotki to są zdaje się 2: jedna z ruchomym pierścieniem a druga bez. Którą ewentualnie polecasz? -
Przez jagular · Opublikowano
Ok, czyli Hifiman to cudo. ....marketingu -
Przez Vulc · Opublikowano
Jak ktoś mówi, że mu się LGBT w grze nie podoba, nazywasz to polityczną agendą i takiej opinii nie szanujesz. Jak w jednym z dialogów w grze fantasy, możesz dokonać "odblokowania tożsamości transpłciowej", to już polityczną agendą nie jest. To jest stały element gatunku zapewne. -
Przez Ryszawy · Opublikowano
60 fps w Alanie to tam jest po włączeniu FG i DLSS, jeżeli ktoś chce używać RT plus PT. Nie mam pojęcia, czy to optymalizacja, czy po prostu RayTracing plus PathTracing tyle wymagają od bebechów. Mam na dysku też Control, z modyfikacją dodającą Uber RT i też nie da się w to grać bez DLSS, a DLSS nie dość, że obniża jakość grafiki (wszystkie obiekty mające kontrastowe tekstury składające się z małych elementów, takie jak kratki wentylacyjne, metalowe podesty z drobnych kratek są po prostu masakrowane) to obniża też jakość RT bo pojawia się zauważalny szum. -
Przez TheMr. · Opublikowano
Pomoc wojskowa w ostatnich 3 miesiącach wystrzeliła a na 2025 jest już zatwierdzona wyższa pomoc niż łącznie z 2023 i 2024 roku, to tyle. Rosja nie produkuje, Rosja szoruje po dnie i odzyskuje sprzęt ZSSR. I znowu się mylisz, jest kilka państw w Europie które chcą totalnego zwycięstwa ale blokuje to Olaf Scholz, Sullivan oraz Blinken. Można to powiedzieć wprost które to są osoby. Ale Olaf w 2025 roku zostanie zmieniony, to już zostało w sumie przesądzone, wygrana Kamali teraz i będzie można szykować warunki pokoju w 2025 roku na zasadach Ukrainy. Faktycznie, państwo w czasie wojny powinno się rozwijać gospodarczo i demograficznie Że o tym nie wiedziałem. Gospodarka Rosji leży jeszcze mocniej. Ukraina przyjęła na siebie uderzenie 3 państw, nie istnieje państwo w Europie które by to wytrzymało, a gwarantuje Ci że na zachodzie znalazłbyś więcej szczurów niż na Ukrainie które by rozwaliły gospodarkę i demografię.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi