ivanov Opublikowano 27 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgadza się, są partnerem logistycznym. Zdjęcie powyżej jest na tle Mercedesa, bo było robione na stoisku Mercedesa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivanov Opublikowano 27 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Galeria nr 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivanov Opublikowano 1 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 (edytowane) Ostatnia galeria z ESL One Zapytacie się, czemu nowy, lepszy aparat, a dwie poprzednie galerie potrafiły wyglądać średniawo... 1) on robi trochę inne foty niż stary i muszę ogarnąć obrabianie 2) z jego powodu musiałem zacząć używać nowej wersji Photoshpa, gdyż ta z której korzystałem dotychczas nie obsługiwała RAWów z D500, to też wymaga przyzwyczajenia W trzecim rzucie obczaiłem kilka rzeczy i wydaje mi się, że teraz powinno być lepiej. Pomijam fakt, że na FB i na forach jest MEGA mocno ucięta jakość i foty wyglądają nieporównywalnie gorzej, niż w pełnej jakości Edytowane 1 Marca 2018 przez ivanov Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivanov Opublikowano 5 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Pierwsza galeria z IEM (część z Counter Strike i StarCraft II) Było lepiej niż tydzień wcześniej, ale i tak pod kątem cosplay nie było tak dobrze jak kiedyś Chyba udało mi się trochę ogarnąć z tym nowym Photoshopem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivanov Opublikowano 7 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Galeria #2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivanov Opublikowano 9 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Galeria nr 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivanov Opublikowano 10 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Kolejna galeria, tym razem z konkursu cosplay na stoisku Lenovo Niestety nie udało mi się uchwycić wszystkich uczestników ze względu na dosyć niesfornego fotografa zatrudnionego na stoisku, który mi często zasłaniał kadr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivanov Opublikowano 12 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Piąta galeria z IEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivanov Opublikowano 14 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Przedostatnia paczka z IEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivanov Opublikowano 16 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Ostatnia galeria z IEM Choć niedługo możecie spodziewać się jeszcze bonusu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivanov Opublikowano 20 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Obiecany bonus; foto też z IEM, tylko nieco przerobione ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivanov Opublikowano 27 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Kolejne foto z serii ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivanov Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Pierwsze foty z warszawskiego Comic Conu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivanov Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Wincyj Wiedźmina z WCC! galeria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivanov Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Galeria 3/3, ale będą jeszcze fajne foty z WCC ;) LINK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivanov Opublikowano 1 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 Mam jeszcze wiedźmińską, plenerową sesję z Comic Conu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivanov Opublikowano 3 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 Moar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivanov Opublikowano 1 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 Widzę, że ostatnia fota jest z mega dawna :P Od tego czasu sporo ulepszyłem sprzęcior oraz (chyba?) skilla :D Galeria Lary jeszcze nie jest w pełni gotowa, ale jest w niej kilka fot, z których jestem serio zadowolony :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EcKo!? Opublikowano 2 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 Mega podobają mi się twoje projekty, widać że nie wystarczy tutaj sam sprzęt. Mam nadzieję, że regularnie będą się pojawiać nowe ciekawe zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelam Opublikowano 2 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 W sumie jakby zabrać ten niby pręt, pozbawić odzienia, to miny strzela jak z solidnego, niemieckiego gangbangu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Mateoo Opublikowano 2 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 7 minut temu, Kelam napisał: W sumie jakby zabrać ten niby pręt, pozbawić odzienia, to miny strzela jak z solidnego, niemieckiego gangbangu . Skąd wiesz jak wygląda mina kobiet podczas niemieckiego gangbangu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelam Opublikowano 2 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 Kolega widział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EcKo!? Opublikowano 2 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 Ja nie wnikam skąd ty masz takich kolegów xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelam Opublikowano 2 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi