-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
-
Najnowsze posty
-
Przez leven · Opublikowano
W grach seria CU 245 i wyższe, jest wyzerowany względem AMD i nawet 14gen Intela. Za to w programach jest niczego sobie. Wkurz mnie to, bo jakiś postęp musi być. Kadajo sprzedał AMD i szporuje kapuchę na 9800 X3D Tylko po co, skoro ma słabą kartę ? -
Przez Eltik · Opublikowano
lipa straszna z tym ze po wbiciu prestizu bronie znow sie staja zablokowane....kto to wymyslil? ta osoba powinna byc zbadana przez psychiatre, gra jest spoko ale to ja przekresla u mnie -
Przez Kadajo · Opublikowano
Ale przecież STALKER 2 nie musiał być lepszy od poprzednich części, wystarczy, żeby trzymał ten sam poziom + po prostu lepsza oprawa audio wizualna co jest naturalne. -
Przez aureumchaos · Opublikowano
Z powodu fantastycznej premiery stalker 2 skończyłem Geyguard. Końcówka rozwleczona jak flaki z olejem, iście marvelowska. 3 osoby mi padły. Gra dla mnie będzie wyznacznikiem woke i scenariusza. Jak bede widzieć że ktoś ocenia gre że jest podobna, taka sama lub odrobinę lepsza niż Geyguard to pass i nie kupuje.... Przynajmniej do tego się nadaje... U mnie 5/10 i to tylko za swiat I eksploracje. Fine! -
Przez Godlike · Opublikowano
Zobacz najpierw usataiwnia CPU w Bios, bo na podmiankę to mam tylko 11 letniego BQ 1000W @DarkeVo A ten zasilacz, wadliwy to ci wymienili, naprawili czy zrobili pełen zwrot kasy?
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi