BIOS update
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Iri · Opublikowano
Tak... wiem. Ja u siebie w mieście mam takie rondo koło którego rosną krzaki bezpośrednio przy przejściu zjeżdżając z ronda. Widoczność bardzo słąba. Jest o to niepotrzebna dyskusja w mieście zamiast wyciąć w cholerę. -
Przez hubio · Opublikowano
@sabaru128 to nie problem sąsiada tylko całego budynku... Bardzo przenosi wibracje... Nie słyszę pralki sąsiada/sąsiadów, ale czuję jak całe łózko chodzi... Woda z instalacji w rurach robi te wibracje, urządzenia... To wszystko mocno przenosi. Nie mam obecnie sąsiadów na dole bo wyjechali i takie mocniejsze ustały, ale czuć w nocy i tak z jakiś źródeł. A jak ktoś włączy pralkę to całe łóżko chodzi. Prawdopodobnie ludzie się do tego przyzwyczaili i przestali to czuć w blokach. Sam się przyzwyczajam. Mieszkałem 18 lat w mieszkaniu gdzie tego nie było (z wyjątkiem krótkich epizodów) więc ja to czuję. Komfort jak komfort - najbardziej się boję, żeby to nie miało negatywnego wpływu na zdrowie... Bo mieszkamy w państwie z kartonu gdzie jak sam o siebie nie zadbasz i nie sprawdzisz to państwo ma na wszystko wywalone. Oczywiście wszystko z wyjątkiem wyciągania łapy po podatki i składki. Nie wiem czy to nie ma negatywnego wpływu na sprawy neurologiczne czy serce. Bo de facto 24/h mam mniejsze lub większe drgania. -
Przez Pan Mateoo · Opublikowano
poniekad tak a co do osobowek ktore zaslaniaja widocznosc - dosc czesto parkingi przy drogach w ksztalcie T powoduja ze ledwie co widać a lustro nie pomaga -
Przez Iri · Opublikowano
Domyślam się ,że napisałeś dla jaj? Taki pojazd służy społeczeństwu i jest przeważnie odpowiednio oznakowany ,a samo poruszanie się takim pojazdem jest prawnie regulowane. Stając osobówką zasłaniając widoczność na przejściu dla pieszych to zagrożenie dla kierowcy jak i pieszego, poruszanie się po chodniku również, parkowanie na chodniku pomimo ,że nie ma przejścia zwiększa szanse na potrącenie kilkukrotnie bo może zasuwać akurat jakiś "bombelek" lub starsza osoba która w myśli ma pierwszeństwo na chodniku o ile go usłyszy czy zauważy. Najgorsze to dać przyzwolenie na takie parkowania po chodnikach... z czasem prawdopodobieństwo wypadku wzrośnie niebotycznie.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi