Czy mój komputer da sobie radę z RDR2? Proszę o parę odpowiedzi
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez huudyy · Opublikowano
chodzi Ci o Karnowskiego czy Biedronia? XD bo u Karnowskich to dobra kłótnia rodzinna, żrą się jak psy -
Przez Kadajo · Opublikowano
@jankooo dokładnie o to chodzi. Jak ktoś będzie chciał dokładne info to wtedy może dopytać. -
Przez galakty · Opublikowano
Panie, obecnie 1.4T bez chipów potrafią się tak rozgrzewać, że po jeździe miejskiej cały wydech cyka zaraz po zgaszeniu -
Przez TheMr. · Opublikowano
3.0 V6 w Audi C6 wymiana rozrządu, oleju, płynów, to już koszt większy niż samego samochodu albo bardzo blisko -
Przez Kyle · Opublikowano
Była mowa o rynku generalnie ... oblężona twierdza mocno. Do Twojej hądy też nie można kupić ocynku. Generalnie w typowym chińczyku nie niszczą się bardziej niż we współczesnym typowym europejczyku (/japończyku, koreańczyku itd.). Jak chciałem kupić używkę, to w szoku byłem w jakich miejscach ~4 letni Opel z 202x roku, z przebiegiem kilkadziesiąt tys kilometrów był powycierany w kabinie. ... jakiś Citroen czy Fiat to samo. ... także darowałbym sobie bajki o "lekkim potarciu chińczyka" (lub podniesienie przypadku z jednego modelu do standardowego zjawiska w każdym chińczyku)
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi