Bios mam najnowszy, napięcia na VDDQ i VDD2 dałem na 1.4 a VCCSA 1.25 i a Pamięć profil XMP 1 - 6400-32-39-39-80 i czy daję napięcia na vddq i vdd2 to zachowanie komputera jest takie samo, w TEST AIDA zgłasza błąd po kilku minutach
Natomiast pamięci ustawione na XMP2 - 6000-30-38-38-80, i VDDQ1.25 i VDD2 - 1.3 Po godzinie czasu aida nie zgłasza błędu, czy możliwe, że na tym cpu, tej płycie nie da rady ustawić 6400 ?
Trump będzie wszystko robił żeby zmienić konstytucję, będzie się wygłupiał i robił fikołki żeby startować. To spali więcej poparcia niż BLMy i mniejsze aferki demokratów. Ludzie w USA co raz bardziej patrzą na europejskie wartości, i chcą mieć przywileje jak w Europie (tej złej socjalistycznej) bo im się kasa nie zgadza - dlatego wygrana demokratów w kolejnych stanach. Jak Trump nie usiądzie i nie zatroszczy się o biedniejszych to bardzo ładnie przegra, i nieważne kogo tam wystawi - Vance, Johnson czy klauna. W USA patrzy się na partię jako całość.
@Send1NMój fuckup. Nie zauważyłem wpisu. Faktycznie jest różnica jest kosmetyczna. Nie warta zachodu. Wszystko jasne w tym temacie.
To zadam pytanie z drugiej strony czy warto poszukać używek typu płyta+ram+cpu na platformę na np ww ryzen 5600 czy może jakiś Intel?
Rekomendowane odpowiedzi