Real Time Clock malfunction po instalacji karty graficznej
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez VRman · Opublikowano
Od tych którzy uważają, że wygląd PeCeta jest najważniejszy? A niech doją po milion $ za kabelek. Wiadomo co im w za psucie rynku, bo potem chcesz dobrą płytę, cooler, kartę, monitor czy budę, to musisz przez nich dopłacać, a do tego psują PC gaming, bo masa ludzi przez to potem kupuje świecące gówna nie mając pojęcia o niczym, ale "ładnie się świeci i ma szybę, to wzięłam dla synka" Filler do RAMu, żeby slot zakryć. No ja pierdzielę. Kto to kupi ten na to zasłużył. -
Przez tomcug · Opublikowano
W przypadku wallca to chyba hype roller powinno być -
Przez trepek · Opublikowano
Co to za samochód, który ma niewymienne przeguby? O, przypomniało mi się. Lexusy ES też mają problem z nadmiernymi wibracjami, też się tego oszukałem. Przyczyna? Serwis stosuje za dużo pasty miedzianej między felgę a piastę. Po obczyszczeniu do gołego metalu i aluminium i zastosowania tylko cienkiej warstwy filmu miedzianego - wibracje ustały. Pisałem o tym również na grupie na FB i też pomagało. Głupie... ale skuteczne. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Skąd wiesz, że miały obrączki? I, że oznaczało to, że są po ślubie? Laski mają różne dziwne pierścionki. Związków jest mniej z innych powodów.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi