Monitor 144Hz WQHD
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Radio Tirana · Opublikowano
Quicksilvera mam teraz u siebie w obudowie (wersję na magnetycznych wentylatorach) i jestem z tego modelu bardzo zadowolony. Po zaaplikowaniu undervotlingu częściej słyszę chłodzenie od CPU niż kartę graficzną. -
Przez Reddzik · Opublikowano
Ja nic złego nie widzę, wszystko mam na maks detalach, wyłączone blury czy inne aberracje. FG czy bez FG, postać stała w miejscu więc nic nie mogło się ruszyć. Może wy coś macie nie tak Ja też zmieniłem dlss na najnowszy dll 10.4 -
Przez kptEnter · Opublikowano
Moje odczucia (4070 Ti Super, 4K, dlls jakość, FG) Z RT faktycznie ładniej (naturalniej), ale przycina klatki. Bez RT lepiej. Za to wydaje mi się, że jest ostrzej, jakby większa rozdzielczość tekstur, mniejsze mydło, no ładniej ogólnie. -
Przez Phoenix. · Opublikowano
No bo testy testami czyli suche liczby, a to co slyszy dana osoba to subiektywne odczucie i kazdy moze to odbierac innaczej Jeden napisze, ze ciche, a inny nie do wytrzymania -
Przez kubikolos · Opublikowano
przeciez nawet sam putin mowi ze plan trzyma sie zalozen szczytu z alaski, wy myslicie ze jak europejczycy napisza w planie ukraina wygrala to kacapy to podpisza? to chyba oczywiste dla kazdego ze pokoj musi byc akceptowalny dla rosjan wiecie ze ten pokoj dotyczy wojny ukraina vs rosja a nie ukraina vs USA? XD szczerze to jeden z najslabszych postow tutaj, kompletny brak wiedzy geopolitycznej, po prostu ujadanie amerykanie od dekad wola sie dogadac z ruskimi bo ukraina #nikogo, to jest tzw elementarne minimum zeby wejsc w temat, bez tego bedziesz bredzil, Ameryka (i Europa) wyniszcza kacapow bo to kacapy nie chcialy sie dogadac, nie odwrotnie. USA chce kacapow geopolitycznie, EU chce kacapow gospodarczo(surowce) ale te wstretne kacapy ciagle chca grac w swoja imperialna gre
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi