-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez poszukiwaczGPU · Opublikowano
Sześć stóp pod ziemią (sezon 3) skończone. Wciąż nie mogę się przekonać do "genialności" tego serialu. Pewnie, solidna, dobra robota, to akurat fakt (7/10). Ale do ogólnych zachwytów mi daleko. No cóż, liczę, że 4 i 5 sezon będą przełomowe. -
Przez Oldman · Opublikowano
rozumiem dzięki za cenną poradę, wezme to pod uwage (ciekawi mnie jak duze jest prawdopodobieństwo ze tak sie stanie, w przyblizeniu) -
Przez sabaru128 · Opublikowano
W swoim czasie przetestowałem nie jeden emulator i granie na emulatorze szczególnie w gry ze starszych konsol jest o wiele fajniejsze bo i obraz lepszy i płynniejszy. Kilka lat temu kupiłem sobie ps2 ale grafika to już nie to. Jak rządził jeszcze psx to trochę też sobie pograłem i mam wrażenie że w tedy grafika wydawała mi się lepsza i ładniejsza, a dziś patrząc na oryginalny obraz z tych dwóch konsol to mam wrażenie że to całkiem inna era. -
Przez ElProblemos · Opublikowano
@OldmanTak średnio, w 3080/Ti i 3090/Ti pamięci lubią padać. Wymienić na serwisie się da ale to zawsze koszta i downtime. Jest ryzyko że wtopisz. -
Przez Kakarotto · Opublikowano
Tym razem 1:0 dla Zony. Po trzech crashach i trzykrotnym ładowaniu shaderów... Kurła, trzeba iść spać.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi